News

Caz terifiant în Argeș. Un bărbat și-a obligat soția să se prostitueze în străinătate, apoi a amenințat-o că îl va ucide pe fiul lor

Un bărbat din județul Argeș și-a obligat soția să se prostitueze timp de 8 ani. Când a vrut să renunțe, individul a amenințat-o.
21.02.2024 | 12:37
Caz terifiant in Arges Un barbat sia obligat sotia sa se prostitueze in strainatate apoi a amenintato ca il va ucide pe fiul lor
Un bărbat din Argeș și-a obligat soția să se prostitueze. colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a obligat propria soție să se prostitueze în străinătate. Cazul șocant a avut loc în județul Argeș, iar chinul prin care a trecut victima a durat opt ani, vreme în care bărbatul a exploatat-o fără milă.

Un bărbat și-a obligat soția să se prostitueze timp de 8 ani

Totul a început în anul 2016, când după căsătorie, povestea de dragoste pe care credea femeia că o trăiește s-a transformat într-un adevărat coșmar. Cel mai probabil, ea a fost victima metodei „loverboy”. Este o practică folosită de bărbați pentru a atrage tinere în rețele de trafic de persoane.

ADVERTISEMENT

După ce a sedus-o și a convins-o să se căsătorească cu el, argeșeanul a reușit să o manipuleze. Astfel, a reușit să o ducă „la produs”. Bărbatul din municipiul Câmpulung a constrâns-o, prin acte de violență fizică și psihică, să practice prostituția.

Își ducea soția în locații din Italia, Germania și Marea Britanie, iar acolo era silită să își vândă trupul. Așa cum se întâmplă în astfel de cazuri, banii obținuți din activitatea ilegală erau luați de agresor.

ADVERTISEMENT

Situația nu s-a schimbat nici atunci când a venit pe lume fiul celor doi. Femeia a fost trimisă, din nou, în străinătate. Copilul a rămas în România, cu tatăl lui. Însă, după o perioadă victima a spus că vrea să renunțe la activitate.

Femeia a primit amenințări cu moartea

Și-a anunțat soțul că nu va mai practica prostituția, dar acesta a amenințat-o că dacă va renunța îl va ucide atât pe fiul lor, cât și pe ea. În cele din urmă, victima și-a făcut curaj și a anunțat oamenii legii cu privire la activitatea soțului, povestind tot chinul prin care a trecut în cei opt ani.

ADVERTISEMENT

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – februarie 2024, o persoană ar fi exploatat sexual o alta (soția), pe care ar fi transportat-o în diverse locații din Marea Britanie, Italia și Germania, prin acte de violență fizică și psihică, obligând-o să practice prostituția în folosul său material.

În urma refuzului victimei de a continua, persoana cercetată ar fi proferat amenințări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor care se afla împreună cu aceasta, dar și a persoanei vătămate, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei”, a transmis IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Marți, 20 februarie, bărbatul a fost depistat de polițiști într-o locuință din municipiul Câmpulung. Alături de el se afla și fiul cuplului, care a ajuns ulterior în grija DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Argeș.

Argeșeanul a fost reținut pentru trafic de persoane. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: