News

Caz tulburător. Cadavrul unei tinere model, găsit în frigider cu mâinile și picioarele legate împreună

Detaliile unei crime șocante au fost făcute publice în această săptămână. Dezvăluirile au bulversat opinia publică.
29.10.2023 | 17:10
Caz tulburator Cadavrul unei tinere model gasit in frigider cu mainile si picioarele legate impreuna
Modelul Maleesa Mooney a fost ucisă după o altercație violentă. Femeia era însărcinată în două luni / Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al unei tinere de 31 de ani a fost găsit ”înghesuit” în frigiderul din apartamentul ei. Poliția a dat publicității informații șocante din anchetă.

Crima care a șocat America: o tânără a fost găsită în frigider

Pe 12 septembrie, Departamentul de poliție din Los Angeles a anunțat că a fost identificat cadavrul unei tinere pe nume Maleesa Mooney și că acesta urmează să fie trimis la autopsie pentru a se afla cauza morții.

ADVERTISEMENT

Abia la sfârșitul lunii octombrie, oamenii legii au dat publicității detaliile morții modelului american. Potrivit informațiilor date de poliție, corpul tinerei a fost găsit într-un frigider, cu gura astupată și încheieturile mâinilor și ale picioarelor legate împreună.

De asemenea, corpul fetei prezenta răni adânci pe față, gât, spate și braț stâng. Raportul toxicologic indică faptul că în organismul victimei a fost găsită o cantitate semnificativă de benzonat de ecgonină, principalul metabolit al cocainei. De asemenea, tânăra a mai consumat un mix de cocaetilenă și etanol, scrie New York Post.

ADVERTISEMENT

Tânăra ucisă era însărcinată

”Forța traumatică a rănilor identificate la autopsie nu este considerată cauzatoare de moarte. Totuși, prezența acestora indică faptul că doamna Mooney a fost implicată într-un conflict violent, în momentul premergător morții. Ținând cont de acest lucru, rolul drogurilor și/sau alcoolului în decesul doamnei Mooney, dacă acesta există, este neconcludent”, se arată în raportul medico-legal.

Maleesa Mooney era însărcinată în două luni, când a fost ucisă. Trupul ei a fost găsit de polițiști, după ce aceștia au fost alertați de mama victimei. Scena crimei era demnă de un film horror: în mijlocul apartamentului era o baltă mare de sânge care pornea de la ușa frigiderului.

ADVERTISEMENT

Crime în serie: un alt model găsit fără viață

Mooney locuia de doar o lună într-un apartament luxos de pe strada South Figuerosa. Moartea fetei vine la doar câteva săptămâni după ce un alt model, Nichole „Nikki” Coats a fost ucis în propriul apartament, la doar câteva străzi distanță de Mooney.

Sora tinerei, Jourdine Pauline, a declarat pentru presa din Statele Unite că moartea acesteia a fost una lentă și s-a produs în urma unei altercații.

ADVERTISEMENT

”A fost o luptă. Toate încheieturile îi erau rupte. Sunt detalii groaznice, cu siguranță că fost o luptă. Moartea ei nu a fost rapidă”, a povestit sora victimei.

ADVERTISEMENT