Life

Ce a ascuns Alex Delea legat de participarea sa la Survivor România. Învingătorul, provocare inedită cu Elena Chiriac

Alex Delea a făcut o dezvăluire despre cum a reușit să supraviețuiască, de fapt, în show-ul Survivor, pe care l-a câștigat în aplauzele publicului. Constănțeanul și Elena Chiriac au acceptat un duel... culinar.
26.07.2022 | 15:33
Ce a ascuns Alex Delea legat de participarea sa la Survivor Romania Invingatorul provocare inedita cu Elena Chiriac
ADVERTISEMENT

Alex Delea și Elena Chiriac au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Cei doi au rememorat câteva din cele mai inedite situații prin care au trecut la Survivor România și s-au duelat din nou într-un joc destul de… savuros.

Alex Delea și Elena Chiriac, confruntare savuroasă

Măruță a vrut să le testeze papilele gustative celor doi, așa că i-au provocat să recunoască ce alimente au consumat, legați la ochi și cu nasurile prinse cu niște clești.

ADVERTISEMENT

Cel care a ieșit învingător a fost Alex Delea. Constănțeanul a ghicit cele mai multe dintre preparatele pe care le-a gustat.

Măruță i-a servit cu nectarine, fasole bătută, iaurt cu căpșuni, nucă de cocos, pepene galben, înghețată de vanilie și dulceață de vișine. Elena a încurcat cel mai des borcanele, iar la un moment dat s-a ofticat văzând că Alex Delea câștigă din nou, amintindu-și de finala Survivor.

ADVERTISEMENT

„Parcă mi-ai oprit și gustul. Simt că îmi bubuie capul de la cleștele ăsta”, a spus Alex Delea când Măruță i-a pus cleștele pe nas.

„Lasă-mă să câștig ceva în viața asta”, i-a zis Elena lui Alex, rugându-l să nu mai ghicească toate alimentele. Miza pentru care s-au luptat cei doi a fost un bol plin cu napolitane cu cocos.

ADVERTISEMENT
Alex Delea a ghicit cele mai multe alimente pe caee le-a primit. Foto: PRO TV

Câștigătorul Survivor România mânca pe ascuns, iar Elena Chiriac vomita după recompense

Venind vorba despre mâncare, Alex Delea a dezvăluit în emisiunea lui Măruță cum a reușit să supraviețuiască în Republica Dominicană.

Băiatul a recunoscut că a recurs la unele fente, mai ales după recompensele culinare. Acesta își îndesa gura cu orice era comestibil, pe ascuns, pentru că nu avea voie nimeni să mănânce mai mult decât li se dădea sau făceau ei rost pe insulă.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac l-a completat pe Delea și a zis că ei doi erau cei mai mâncăcioși. „Noi doi la recompense eram cei mai mâncăcioși. Eu am vomitat după o recompensă”, a declarat Elena Chiriac la PRO TV.

ADVERTISEMENT