Life

Ce a consumat Dorian Popa, de fapt, înainte să fie oprit de poliție. Raportul toxicologic a fost făcut public

Ce a consumat Dorian Popa, de fapt, înainte să fie oprit de poliție? Raportul toxicologic realizat la INML a fost făcut public.
04.11.2023 | 09:29
Ce a consumat Dorian Popa de fapt inainte sa fie oprit de politie Raportul toxicologic a fost facut public
Ce a consumat Dorian Popa, de fapt, înainte să fie oprit de poliție. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a consumat Dorian Popa, de fapt, înainte să fie oprit de poliție? Sindicatul Europol anunță că a fost finalizat raportul toxicologic realizat la INML. Ce putem observa din document?

Ce a consumat Dorian Popa, de fapt, înainte să fie oprit de poliție

Multe persoane au așteptat să afle ce a consumat Dorian Popa înainte să fie oprit de poliție. Menționăm că în urmă cu aproape o săptămână, faimosul artist a fost oprit în trafic. Acesta a fost testat, iar rezultatul a fost unul neașteptat.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Sindicatul Europol anunță că INML a finalizat raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Deși artistul a spus că nu ar fi consumat nimic și că doar ar fi inhalat involuntar anumite substanțe, experții spun altceva.

Mai exact, conform raportului realizat la INML, înainte să fie oprit de poliție, Dorian Popa ar fi consumat cannabis. Europol precizează că această substanță a fost prezentă în organism. În același timp s-ar părea că nu ar fi fost vorba despre inhalarea involuntară de la alți fumători. 

ADVERTISEMENT

”Azi a fost finalizat şi raportul toxicologic realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influenţat de cursul euro. S-a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, şi nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alţi fumători”, arată postarea de pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

Artistul a rămas fără permis de conducere

Amintim faptul că Dorian Popa a fost oprit în trafic în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, în urmă cu o săptămână. Acesta a fost testat pozitiv pentru substanțe interzise. Mai apoi, autoritățile i-au prelevat și probleme biologice.

ADVERTISEMENT

După întreaga întâmplare, Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere. De asemenea, a mai fost deschis și un dosar penal, artistul fiind acuzat de ”conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”.

”În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, au transmis cei de la IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT