Life

Hâţ Johnule! Dorian Popa, prins drogat la volanul bolidului de lux

”Hâț Johnule!”, Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volanul bolidului său de lux. Celebrul artist și youtuber s-a ales cu dosar penal.
28.10.2023 | 13:11
Hat Johnule Dorian Popa prins drogat la volanul bolidului de lux
Dorian Popa ar fi fost prins și în lenjerie intimă la volan. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan de către oamenii legii, vineri seară. Mai mult decât atât, celebrul artist și youtuber avea pe el doar lenjeria intimă. În urma faptei sale, Dorian Popa, care este admirat de o mulțime de tineri, s-a ales cu dosar penal.

Dorian Popa, prins drogat și în lenjerie intimă la volanul unui lamborghini

Potrivit stiripesurse.ro, influencerul a fost depistat pozitiv la consum de substanțe interzise, vineri seară, la ora 21:15, în localitatea Domnești, din județul Ilfov în timp ce conducea un lamborghini. După ce a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice s-ar fi descoperit că a luat cannabis.

ADVERTISEMENT

Cu ce sancțiuni s-a ales Dorian Popa

Dorian Popa s-a ales pentru moment cu reținerea permisului de conducere, nemaiavând astfel dreptul de a conduce. În același timp i s-a întocmit și un dosar penal, fiind cercetat pentru infracțiunea de ”conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

”Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a comunicat IPJ Iflov.

Cum reacționează Dorian Popa

Dorian Popa nu a avut nicio reacție pentru moment pe această temă. Dimpotrivă, își continuă activitatea pe rețelele de socializare ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ultima sa postare pe Instagram, de exemplu, este de acum două ore, în care promovează un produs.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, urmărit de o mulțime de tineri pe rețelele de socializare. Ce venituri lunare are

Dorian Popa este văzut precum un exemplu de mulți tineri din România, în special de adolescenți. Pe rețelele de socializare are milioane de abonați. Pe Instagram este urmărit de 2, 4 milioane de persoane, pe youtube de 2, 24 milioane de oameni, iar pe Facebook de 1 milion.

Tânărul s-a făcut remarcat la nivel național prin muzică, dar și prin online. În ultimii ani se axează mai mult pe partea de rețele de socializare, unde își afișează viața de lux în care trăiește, în special mașinile foarte scumpe, de sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Din vizualizări și din campaniile de care se ocupă, Dorian Popa are lunar venituri uriașe. ”Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună, între 70.000 și 80.000 de euro”, a spus el la un moment dat pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT