Life

Sindicatul Europol, despre chiloții lui Dorian Popa și starea în care a fost prins la volan: „Impune un anumit standard”

Cazul Dorian Popa a ajuns și în atenția Sindicatului Europol, care face precizări despre acțiunea făcută de polițiștii de la Rutieră.
28.10.2023 | 17:27
Sindicatul Europol despre chilotii lui Dorian Popa si starea in care a fost prins la volan Impune un anumit standard
Dorian Popa, ironizat dur de Sindicatul Europol. Foto: libertatea.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a ajuns și în atenția Sindicatului Europol! S-au făcut câteva precizări cu privire la motivul pentru care influencerul a fost oprit de polițiștii de la Rutieră în seara zilei de 27 octombrie.

Dorian Popa a ajuns subiect de bășcălie. Ce transmite Sindicatul Europol

Dorian Popa a rămas fără permis de conducere după ce ar fi fost prins drogat la volan. Idolul tinerilor conducea autovehiculul în lenjerie intimă. Europol ține să menționeze că Popa nu a fost tras pe dreapta de oamenii legii pentru că era doar în chiloți la volanul mașinii sale, un Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Sindicatul transmite, pentru cei care susțin că influencerul a fost oprit pentru că era ”îmbrăcat” excentric că nu ăsta e raționamentul din cauza căruia trebuie să dea socoteală acum în fața autorităților.

„Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că aceasta conducea îmbrăcat doar în chiloți. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți… Deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard.

ADVERTISEMENT

Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți. A fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test. Testul confirmă prezența canabioidelor”, notează Europol despre speța lui Dorian Popa.

„Să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan”

Ironia celor de la Europol cu privire la situația prin care trece Popa nu s-a oprit doar la remarca făcută la faptul că a condus doar în chiloți. Sindicaliștii speră că rezultatele probelor biologice, care vor confirma sau infirma aparatul Drugtest să ”nu fie afectate de cursul euro”.

ADVERTISEMENT

„Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan”, mai scrie Europol. Referirea e făcută la adresa câinelui lui Dorian. Patrupedul influencerului a ajuns și el celebru în mediul online.