Life

Ce a decis Cătălin Bordea la aproape o lună de la divorțul de Livia. Schimbarea din viața comediantului

Cătălin Bordea pare mai hotărât ca niciodată să-şi schimbe radical viaţa după divorţul de cea cu care avea o relaţie de 11 ani. Ce decizie a luat actorul?
02.08.2023 | 16:16
Ce a decis Catalin Bordea la aproape o luna de la divortul de Livia Schimbarea din viata comediantului
Ce schimbări face Cătălin Bordea în viaţa lui după divorţul de Livia / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Divorţul de Livia, cea cu care forma un cuplu de 11 ani, a lăsat urme adânci în sufletul lui Cătălin Bordea. Pentru comediant a fost despărţire dureroasă întrucât nu şi-a dorit nicio secundă separarea de femeia iubită.

Cătălin Bordea, pus pe schimbări după divorţul de Livia. Ce decizie a luat actorul de stand-up comedy

Toate încercările lui de a-şi salva căsnicia au fost însă în zadar. Livia a dorit să redevină o femeie liberă şi să meargă mai departe de una singură. Aşa că singura soluţie pentru cei doi soţi a fost divorţul.

ADVERTISEMENT

Acum, Cătălin Bordea e mai hotărât ca niciodată să o ia de la capăt şi să îşi vadă de viaţă. Ba mai mult, vrea să facă schimbări majore şi chiar să se reinventeze. Comediantul e decis să acorde mult mai multă atenţie propriei persoane aşa că s-a apucat serios de sală.

Bordea, decis să acorde mai multă atenţie aspectului său fizic

Un lucru e cert. Fiecare îşi revine după o despărţire aşa cum ştie mai bine. În timp ce femeile îşi schimbă culoarea părului sau îşi cumpără o geantă nouă, câştigătorul America Express a găsit metoda potrivită.

ADVERTISEMENT

Într-o postare făcută de contul său de socializare, Bordea le-a arătat urmăritorilor că a introdus în dieta sa proteine şi batoane proteice. Mai exact, suplimente care se consumă regulat atunci când mergi la sală pentru a obţine rezultatele dorite într-un timp scurt.

Cătălin Bordea, stil de viaţă sănătos. A renunţat la carne şi pune mare preţ pe mişcarea fizică

Nu mai e un secret pentru nimeni că actorul de stand-up comedy are un stil de viaţă sănătos. Este vegetarian, aşa cum el însuşi a declarat şi totodată pune mare preţ pe mişcarea fizică. Fie că vorbim de alergările în aer liber sau de sala de forţă, Bordea are grijă de aspectul său fizic.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea şi-a anunţat divorţul în ziua în care el şi Livia au semnat actele la notar

Cătălin Bordea a fost cel care şi-a anunţat divorţul printr-o postare făcută online, punând astfel capăt tututror speculaţiilor care planau de ceva timp asupra cuplului lor.

„Oamenii se mai şi despart. Eu şi Livia, din păcate, facem parte dintre aceşti oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorţ. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la acestă separare. Şi rog presa să îi respecte şi ei suferinţa.

ADVERTISEMENT

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă şi care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele”, a fost mesajul lui Cătălin Bordea în ziua în care s-a despărţit oficial de femeia iubită.

 

ADVERTISEMENT