Life

Cătălin Bordea, dezvăluiri dureroase după divorțul de Livia: „Mi-am pierdut soția, dar…”

Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul de soția sa. Cum plănuiește să treacă peste această perioadă dureroasă.
20.07.2023 | 20:07
Catalin Bordea dezvaluiri dureroase dupa divortul de Livia Miam pierdut sotia dar
Cătălin Bordea a vorbit despre divorțul de Livia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a făcut dezvăluiri dureroase după ce mariajul său cu Livia a ajuns la final. După 11 ani în care femeia i-a fost alături, vedetei de la Antena 1 îi este greu acum să-și facă planuri în care să nu o includă.

Cătălin Bordea, noi dezvăluiri după divorțul de Livia

Cătălin Bordea și Livia au fost împreună mai bine de 11 ani, iar comediantul a recunoscut de fiecare dată că își adoră soția. Ca o dovadă de iubire supremă, și-a făcut un tatuaj care se traduce ca „Nimic fără Livia”, dar chiar și așa, povestea lor a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, juratul de la iUmor și soția lui au semnat actele de divorț în fața notarului. Acela a fost și momentul în care Cătălin Bordea a dat cărțile pe față și a recunoscut că pentru căsnicia sa nu s-a mai putut face nimic.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare.

ADVERTISEMENT

Și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis pe Instagram de Cătălin Bordea.

„Mi-am pierdut soția”

Între timp, emoțiile s-au mai domolit, iar Cătălin Bordea a fost capabil să facă noi dezvăluiri, unele dureroase, de altfel. Perioada prin care trece acum nu este deloc una ușoară pentru el. Pe lângă divorț, în plan personal se confruntă cu mai multe probleme.

ADVERTISEMENT

Cancerul mamei sale a recidivat, iar el încearcă să rămână în picioare pentru a o putea susține. Totuși, comediantul a mărturisit că își dorește ca după ce termină filmările pentru iUmor să fugă măcar o săptămână de toată agitația din jurul său.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București.

ADVERTISEMENT

Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro. De asemenea, cu toate că acum trece printr-un divorț, încă mai crede în căsătorie: „Mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit”.

ADVERTISEMENT