Life

Ce a decis să facă sora Ronei Hartner după moartea artistei: „Să nu simtă…”

Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner după ce artista a decedat. Sora cântăreței a luat o decizie importantă cu privire la adolescentă.
25.11.2023 | 14:48
Ce a decis sa faca sora Ronei Hartner dupa moartea artistei Sa nu simta
Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner după moartea artistei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rita și Rona Hartner au avut o relație sudată și au fost de nedespărțit. Copila i-a fost alături artistei până în ultima clipă de viață, iar adolescenta a trecut prin clipe cumplite de când a aflat că mama sa este bolnavă.

Ce se va întâmpla de acum înainte cu fiica Ronei Hartner

Rita s-a născut în Franța, fiind rodul iubirii dintre Rona Hartner și Rocco Sedano. Relația lor s-a încheiat la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor, iar aceasta a crescut în Franța.s

ADVERTISEMENT

Totuși, în cei 15 ani de viață, Rita a venit de multe ori în România cu mama sa și vorbește parțial limba. Ea i-a fost alături cântăreței în toate momentele grele, până în clipa în care aceasta și-a dat ultima suflare. 

În momentul în care a aflat că suferă din nou de cancer, Rona Hartner a retras-o pe fiica sa de la școală pentru a putea sta împreună mai mult timp, iar acum Rinda, sora actriței, a spus ce se va întâmpla cu adolescenta.

ADVERTISEMENT

Astfel, Rita va rămâne să locuiască în Franța, fiind oricum dificil pentru ea faptul că trebuie să suporte această pierdere. Rudele din partea mamei îi vor fi alături și vor încerca, pe cât posibil, să țină locul acesteia.

„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama.

ADVERTISEMENT

Dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui”, a spus Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni, conform spynews.ro. 

Adolescenta nu vrea să reia legătura cu tatăl său

În același timp, fiica Ronei Hartner nu își dorește să reia legătura cu tatăl său, care a revenit în viața ei după ce vedeta s-a stins. Mătușa ei a dezvăluit că va încerca să-i călăuzească pașii în această perioadă.

ADVERTISEMENT

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai precizat Rinda Hartner.

ADVERTISEMENT
Tags: