Life

Ce a declarat Smiley despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis: „Eu o știu”

Smiley a scris un text în susținerea Simonei Halep, jucătoare de tenis pe care a sprijinit-o și lăudat-o la fiecare meci important din cariera ei.
23.10.2022 | 10:11
Ce a declarat Smiley despre Simona Halep dupa ce a fost suspendata din tenis Eu o stiu
Smiley crede în continuare în Simona Halep. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Halep are parte de susținere de când s-a aflat că a fost depistată pozitiv la testul anti-doping și suspendată din tenis. Unul din artiștii care a fost mereu alături de ea, atât la succesele pe care le-a înscris pe teren cât și atunci când a pierdut în fața adversarelor este convins că adevărul va ieși la iveală și jucătoarea de tenis își va reclădi imaginea construită cu multă trudă în ultimii ani.

Smiley, alături de Simona Halep

Smiley, cel despre care presa a scris la un moment că ar fi avut o idilă cu sportiva, a comentat situația în care se află Simona. Cântărețul și juratul de la Vocea României a postat un mesaj emoționant în sprijinul campioanei de la Wimbledon și Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Partenerul Ginei Pistol a vrut să spună cât se poate de clar că îi este aproape Simonei, că o cunoaște suficient de bine încât să creadă că vedeta va reuși să dovedească adevărul în cele din urmă.

„Eu o știu pe Simona și așa cum o știu eu e un om corect. Îmi pare rau pentru tot ce trăiește acum și cred că adevărul va răzbate și că trebuie să fim alături de ea pentru toată bucuria pe care ne-a oferit-o”, a scris Andrei Maria, alias Smiley, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis ar putea scăpa cu doar 6 luni de suspendare

Au apărut tot felul de scenarii în ultimele ore despre viitorul Simonei Halep în tenis. În exclusivitate pentru FANATIK, un arbitru TAS a dezvăluit cele trei variante în care se poate încheia acest scandal. Potrivit lui Cristian Jura, sportiva ar putea să scape cu doar 6 luni de suspendare.

„Una dintre cele mai cunoscute cazuri este Maria Şarapova. I s-a redus pedeapsa. Destul de rar se întâmplă să se îngheţe de tot pedeapsa, dar totul depinde de probe. Ce dovezi ai, este foarte important.

ADVERTISEMENT

Pentru această faptă, suspendarea este de patru ani. De la patru ani se poate discuta reducerea. În sistemul anti-doping, suspendarea standard este de 4 ani. Pe codul vechi era 2 ani, acum este 4 ani. S-a schimbat în 2021″, a declarat Jura pentru FANATIK.