Life

Ce a descoperit o femeie în mașina de spălat după ce a scos rufele. I s-a făcut rău când a văzut: „Era peste tot”

O femeie, mama a trei copii, a făcut o descoperire neașteptată atunci când a deschis mașina de spălat. Nu a știut cum să reacționeze.
05.01.2024 | 17:00
Ce a descoperit o femeie in masina de spalat dupa ce a scos rufele I sa facut rau cand a vazut Era peste tot
Ce a găsit o femeie când a deschis mașina de spălat. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Emily, mama a trei copii, și-a pus mâinile în cap atunci când a deschis mașina de spălat și a văzut ce iese din ea. Și-a dat imediat seama că vinovat de situație este unul dintre cei mici, dar era prea târziu și a trebuit să găsească o soluție.

Ce a pățit o femeie atunci când a deschis mașina de spălat

Cu toții știm cât de neplăcut este atunci când uităm să verificăm buzunarele și punem hainele la spălat cu șervețele sau hârtii în buzunar. Ulterior, se pierde timp prețios pentru a scăpa de resturile albe de pe îmbrăcăminte prin diferite metode. 

ADVERTISEMENT

Însă o femeie a demonstrat că aceasta poate fi considerată o problemă minoră. Emily, mama a trei copii mici, a avut o perioadă destul de aglomerată de sărbători, dar nu putea să renunțe la treburile casnice.

Totuși, pentru că se grăbea, a pornit ciclul de spălare fără a mai verifica ce se află în mașina de spălat, iar aceasta a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le putea face, după cum a recunoscut mai târziu.

ADVERTISEMENT

La finalul programului, atunci când a deschis ușa, toată îmbrăcămintea sa era acoperită de puf alb, iar primul să gând a fost că unul dintre copii a strecurat o jucărie în cuvă atunci când nu era atentă.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Realitatea, însă, era și mai gravă. „Făptașul”, copilul său în vârstă de un an și jumătate, a pus printre haine un scutec, iar substanța absorbantă a ajuns pe toate hainele sale.

ADVERTISEMENT

„Primul lucru pe care l-am observat a fost această mizerie mare și bulgăreală în ușa mașinii de spălat. Am spus imediat ‘oh,nu’, atât de tare, că cel de 7 ani a venit în fugă. Primul meu gând a fost că copiii au pus una dintre jucăriile lor acolo și a explodat. Le știi pe acelea care sunt pline cu bile de gel”, a declarat femeia pentru Kidspot. 

Emily a spus că substanța lipicioasă „era peste tot” și singura soluție a fost să pună din nou totul la spălat. Nu știa dacă asta este era exact ce trebuia să facă, dar metoda a funcționat în cele din urmă și a scăpat și de scame. 

ADVERTISEMENT

„Nu sunt sigură dacă a fost lucrul corect de făcut, dar se pare că a funcționat. Am clătit totul din nou”, a declarat Emily. De altfel, ea a adăugat că o să mai fie atentă la copiii săi de acum înainte și o să verifice mașina de spălat.

ADVERTISEMENT