Life

Trucul care te ajută să scapi de resturile de hârtie uitată în buzunarele hainelor pe care le-ai băgat la mașina de spălat. E genial

Ai băgat din greșeala hainele în mașina de spălat cu șervețele, bonuri sau facturi? Iată cum poți scăpa de hârtia uzată de pe îmbrăcăminte.
14.07.2023 | 00:05
Trucul care te ajuta sa scapi de resturile de hartie uitata in buzunarele hainelor pe care leai bagat la masina de spalat E genial
Trucul care te ajută să scapi de resturile de hârtie de pe haine. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trucul care te ajută să scapi de resturile de hârtie de pe haine, în cazul în care ai uitat șervețele, bonuri de cumpărături, bilețele ori facturi în buzunare înainte de a le pune în mașina de spălat. Ce trebuie să faci.

Cum scapi de resturile de hârtie uitată în buzunarele hainelor spălate

Cui nu i s-a întâmplat măcar o dată să pună hainele în mașina de spălat și să-și dea seama prea târziu că a uitat șervețele sau alte hârtii în buzunar? Momentul este unul neplăcut pentru oricine, dar, din fericire, există soluții.

ADVERTISEMENT

Dacă primul gând este să pornești încă un ciclu de spălare, să știi ca nu va da roade, doar vei consuma mai multă apă, energie electrică și detergenți. Ce poți să faci, în schimb, este să scoți hainele din mașina de spălat și să le scuturi foarte bine.

În acest mod, cea mai parte a bucăților vor cădea. Ulterior, folosește o bandă adezivă pentru a îndepărta resturile de hârtie rămase pe haine. Bineînțeles, la fel de utilă este și o rolă sau o perie folosită pentru îndepărtarea scamelor.

ADVERTISEMENT

Totodată, persoanele care au acasă și uscător de haine sunt foarte norocoase. În timpul procesului de uscare al articolelor vestimentare, fragmentele de șervețele vor cădea, astfel că problema este ca și rezolvată.

Cum să scapi de părul de animale de pe haine. Pune asta în mașina de spălat

Există, de asemenea, mai multe trucuri pe care le folosesc gospodinele atunci când spală hainele. De exemplu, pentru a îndepărta efectul de electrizare a țesăturilor și eficientiza procesul de uscare, se pun în mașina de spălat bile de folie de aluminiu. 

ADVERTISEMENT

Biluțele nu vor permite ca obiectele de îmbrăcăminte să se lipească între ele și elimină acumularea de electroni pozitivi sau negativi. Mai mult, există încă un beneficiu, acela că aluminiul va atrage asupra sa toate scamele.

Iar pentru a scăpa de părul și blana animalelor de pe haine, este suficient să pui în cuvă și o pungă de plastic. Deși poate părea ciudat, nu doar că va rezolva destul de rapid problema, dar va prelungii și durata de viață a mașinii de spălat.

ADVERTISEMENT

Punga de plastic va atrage toate scamele, părul de animale și alte resturi care au rămas pe haine după ce au fost purtate. Acest lucru este posibil datorită electricității statice care se formează în mașina de spălat.

ADVERTISEMENT
Tags: