Life

Ce a descoperit o femeie într-o imagine realizată într-o cafenea: ”Nu știam de existența celuilalt”

Ce a văzut o tânără într-o fotografie făcută într-un local. Amănuntul pe care l-a descoperit mai târziu în fundalul acesteia.
05.02.2024 | 14:57
Ce a descoperit o femeie intro imagine realizata intro cafenea Nu stiam de existenta celuilalt
Ce a văzut o tânără într-o fotografie făcută într-un local. Amănuntul pe care l-a descoperit mai târziu în fundalul acesteia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a descoperit o femeie într-o imagine realizată într-o cafenea. La momentul respectiv nu știa „de existența celuilalt”. Despre ce este vorba, mai exact, și cum au reacționat internauții la aflarea acestei informații.

Ce a văzut o tânără într-o fotografie făcută într-un local. Amănuntul pe care l-a descoperit mai târziu în fundalul acesteia

Ce a văzut o tânără într-o fotografie făcută într-un local. Amănuntul pe care l-a descoperit mai târziu în fundalul acesteia a uimit-o. Aceeași reacție impresionantă au avut-o și cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Femeia pe numele său Jenn Chia a mărturisit că a rămas surprinsă de ce a văzut într-o poză din telefonul mobil, realizată în octombrie 2012. Momentul a fost imortalizat într-o cafenea, în spate fiind un bărbat care așteaptă la o coadă.

Acesta este în realitate actual soț al cunoscutei creatoare de conținut din Malaezia. Tânăra a povestit că l-a cunoscut pe partenerul de viață abia 2 ani mai târziu, după cum avea să povestească chiar femeia de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Jon Liddell, în vârstă de 33 de ani, este de profesie cântăreț și compozitor. Cei doi au rămas surprinși cum drumurile lor s-au intersectat cu ceva vreme înainte de a se întâlni pentru prima oară. În prezent, formează o familie.

„Încă tremur când mă uit la asta. Eram în același loc, dar nu știam de existența celuilalt”, a scris Jenn Chia, în dreptul imaginii pe care a distribuit-o pe Instagram, conform Yahoo News.

ADVERTISEMENT

Jenn Chia și Jon Liddell, un cuplu din anul 2014

Jenn Chia și Jon Liddell au început să fie un cuplu în 2014. S-au cunoscut oficial la finalul anului, în luna decembrie. Creatoarea de conținut consideră că s-au întâlnit la momentul potrivit. Și-au unit destinele în august 2023.

„Ne-am întâlnit la momentul potrivit”, a mai spus tânăra pe social media, care a atras 452.000 de aprecieri din partea celor care o urmăresc. Aceasta a mai subliniat că l-a cunoscut pe soțul său după ce s-a ”vindecat”.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ținut să mai adauge că în anul 2012 nu trecea printr-o perioadă tocmai bună a vieții sale pentru că era narcisistă, inconștientă și naivă. Mai mult, spune că relația nu ar fi mers dacă și-ar fi cunoscut atunci soțul.

Din fericire, și-a dat seama de propriile greșeli după un an întreg în care a călătorit prin lume și a reflectat la singurătate. Povestea lui Jenn Chia i-a făcut pe oameni să aibă piele de găină, mulți fiind uimiți de această întâmplare.

„Nu este atât de drăguț să te gândești că tot timpul a existat o coardă invizibilă?”, este unul dintre comentariile lăsate de oameni pe social media, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: