Life

Ce a descoperit o tânără, după ce a cumpărat o casă veche. Comoara era nemișcată de 8 decenii.„Mi-a căzut fața”

O tânără a cumpărat o casă veche, dar nu avea să știe ce descoperire șocantă o să facă. Ce a pățit aceasta și ce a găsit?
22.01.2024 | 07:24
Ce a descoperit o tanara dupa ce a cumparat o casa veche Comoara era nemiscata de 8 deceniiMia cazut fata
Ce a descoperit o tânără, după ce a cumpărat o casă veche. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A cumpărat o casă veche, dar nu avea să știe ce se va întâmpla mai departe. O tânără a avut parte de o surpriză inedită. Ce se ascundea în noul imobil și de ce a rămas atât de surprinsă?

Ce a descoperit o tânără, după ce a cumpărat o casă veche

Visul multor tineri este acela de a avea propria locuință. Așa s-a întâmplat și în cazul unei tinere din SUA, care și-a cumpărat o casă veche, având planuri ambițioase de viitor. Nu avea să știe însă de ce surpriză va avea parte.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit totul într-un clip video pe TikTok, iar imaginile au devenit virale. Se pare că Syd a făcut o descoperire uluitoare în casa veche pe care a cumpărat-o. Despre ce este vorba?

Planul tinerei era să recondiționeze casa și să locuiască în ea pentru tot restul vieții. Nu avea să știe însă că în această casă o să găsească o adevărată comoară. Este vorba despre o valiză din anul 1940. În ea, aceasta a descoperit numeroase obiecte de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Ce se afla în valiză, de fapt

Surprinsă de ceea ce a putut să găsească, tânăra a început să analizeze fiecare obicei în parte. Iar cele mai multe dintre ele erau mai vechi de 80 de ani. Și geanta chiar era destul de plină.

Tocmai din acest motiv, ea a ajuns la concluzia că persoana care a locuit în casa veche achiziționată de ea a fost cel mai probabil un colecționar. Și totuși ce obiecte se ascundeau în valiză? O eșarfă Vera strălucitoare, dar și un kit permanent pentru păr.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un sutien alb, dar și o pălărie roz au mai fost observate, alături de câteva bigudiuri. Nu lipseau nici hainele iar tot în valiză tânăra a mai găsit și o pereche de pantofi colorată. Din păcate însă, aceștia nu erau mărimea ei, așa că tânăra a fost oarecum dezamăgită. Chiar și așa, casa veche cumpărată s-a dovedit a fi plină de ”comori”.

„Am cumpărat casa unui colecţionar şi am găsit o valiză veche împachetată pentru Los Angeles”, a povestit Syd, conform The Sun. Iar clipul postat de tânără pe TikTok a adunat în jur de 3 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care au rămas surprinși de descoperirea făcută de aceasta. Unii au spus că simt că pot să călătorească în timp când văd acele obiecte, în timp ce alții s-au ”îndrăgostit” de ele.

„Este atât de tare, ca o capsulă a timpului”, a scris cineva, iar Syd a răspuns: „Mă simt literalmente de parcă călătoresc în timp!”/ „Mi-a căzut faţa la pantofi”, „Sunt îndrăgostit”, „O, Doamne, visul meu”, au fost doar alte câteva dintre reacțiile internauților.

ADVERTISEMENT