Life

Ce a făcut Andra Măruță pentru o fană la Bacău, înaintea concertului pe care trebuia să-l susțină. Gestul e uriaș

Cum a reacționat Andra Măruță când s-a întâlnit cu o fană, înainte de un spectacol, în Bacău. I-a făcut o surpriză mare.
30.09.2023 | 21:55
Ce a facut Andra Maruta pentru o fana la Bacau inaintea concertului pe care trebuia sal sustina Gestul e urias
Cum a reacționat Andra Măruță când s-a întâlnit cu o fană, înainte de un spectacol, în Bacău. I-a făcut o surpriză mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a făcut soția prezentatorului Cătălin Măruță pentru o fană la Bacău, înaintea concertului pe care trebuia să-l susțină. Gestul e uriaș. Jurata emisiunii Românii au talent, de la Pro TV, nu a putut fi nepăsătoare.

Cum a reacționat Andra Măruță când s-a întâlnit cu o fană, înainte de un spectacol, în Bacău. I-a făcut o surpriză mare

Cum a reacționat Andra Măruță când s-a întâlnit cu o fană, înainte de un spectacol, în Bacău. O filmare distribuită pe social media le-a arătat tuturor ce surpriză mare i-a făcut cântăreața de muzică ușoară acestei tinere.

ADVERTISEMENT

Fata nu a mai reușit să cumpere bilet la evenimentul susținut de vedeta de la Pro TV, lucru care a mâhnit-o. Din fericire, Universul a avut alte planuri pentru ea și așa s-a întâlnit cu artista chiar cu puțin timp înainte de spectacol.

Jurata de la Românii au talent i-a ascultat povestea și nu a putut să o vadă tristă așa că i-a făcut o mare bucurie. Soția lui Cătălin Măruță a încercat să o liniștească și să o calmeze. A luat-o în brațe, fana izbucnind în lacrimi.

ADVERTISEMENT

„Nu am reușit să îmi iau bilet și mi-am dorit acum măcar…”, i-a spus tânăra cântăreței Andra. „Da, măi, stai liniștită, se rezolvă”, a completat prezentatorul emisiunii La Măruță. „Vino, că te bag”, a spus artista.

Andra, impresionată de fana din Bacău

Îndrăgita cântăreață i-a oferit posibilitatea să o asculte din culise, unde a venit însoțită de tatăl său. Andra a ajuns la Bacău împreună cu partenerul de viață, Cătălin Măruță, care o susține necondiționat în carieră.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc cât de mult mi-am dorit să fac un vis să devină realitate. Ieri, la Tradițional 2 în Bacău, am avut onoarea să îi îndeplinesc visul unei fane și să o aduc la concertul meu.

Fanii sunt inima și sufletul oricărui artist! Sunteți cei mai importanți!”, a scris artista în descrierea clipului de pe Instagram, notează revista viva.ro. Cântăreața este una dintre cele mai iubite din România.

ADVERTISEMENT

Andra Măruță s-a bucurat enorm că a putut să o ajute pe fana sa din Bacău. Vedeta de la Pro TV are o carieră impresionantă și este pe scenă de ani buni, așa că nu este de mirare că foarte mulți vor să ajungă la concertele sale.

ADVERTISEMENT