Life

Secretul din familia artistei Andra Măruţă. Au fost despărţiţi preţ de doi ani, dar nimeni nu a știut

Secretul din familia cântăreței Andra Măruță. Nimeni nu a știut că au fost despărțiți doi ani și au traversat o perioadă dificilă.
16.07.2023 | 14:29
Secretul din familia artistei Andra Maruta Au fost despartiti pret de doi ani dar nimeni nu a stiut
Secretul din familia celebrei Andra Măruță Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andra Măruță este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, însă puțini știu ce secret ascunde familia sa. Dacă artista are o căsnicie de mulți ani cu prezentatorul tv Cătălin Măruță, și fratele ei se bucură de un mariaj frumos. Săndel Mihai și soția lui, Aurora sunt împreună de mai bine de 28 de ani. Cei doi au împreună și un băiat, nepotul Andrei. Acum totul merge strună în familia lor, însă în trecut, o despărțire a avut loc. Iată motivul.

Ce s-a întâmplat în familia cântăreței Andra Măruță. Totul a fost ținut secret

Recent, cumnata Andrei a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Săndel Mihai. Cei doi artiști formează un cuplu atât în viața privată, cât și pe scenă. Par familia perfectă, însă ce nu știe lumea este că în cei 28 de ani de când sunt împreună, aceștia au traversat și momente dificile.

ADVERTISEMENT

Aurora și Săndel Mihai sunt două pietre tari, iar atunci când se ciondănesc ies scântei. Însă, de cele mai multe ori supărarea trecere repede și armonia se reinstaurează. Dar, în urmă cu câțiva ani, cei doi au traversat un moment destul de dificil. După 13 ani de relație și-au spus adio și au decis să meargă pe drumuri separate. Însă, soarta i-a readus împreună la doi ani de la despărțire și atunci au știu că sunt făcuți unul pentru altul.

De ce și-au spus adio fratele celebrei Andra și soția lui

După o relație de 13 ani, Aurora și Săndel și-au spus adio. Au fost despărțiți doi ani de zile, însă în acest timp nu au reușit să se aproprie de altcineva. Chiar dacă alte persoane au încercat să intre în viața lor, cei doi se gândeau unul la altul. Într-o zi însă, soarta i-a adus împreună. S-au întâlnit întâmplător la cumpărături și au schimbat câteva vorbe. Mai apoi au ieșit la o cafea, au realizat că sunt făcuți unul pentru altul.

ADVERTISEMENT

“Când ne-am întâlnit, din întâmplare. Ne-am văzut întâmplător, el trecea cu mașina și eu eram pe jos, mergeam la cumpărături. Am zis că oare o fi el, el s-a întrebat la fel, apoi a întors mașina și a venit. S-a dat jos, am început să povestit vreo 5-10 minute, apoi o cafea și încă una”, a povestit cumnata artistei în cadrul unei emisiuni tv.

Cumnata și fratele Andrei Măruță a făcut nunta într-o lună

Aurora și Săndel Mihai au realizat că nu pot sta prea mult departe unul de celălalt. Încă mai aveau sentimente puternice, așa că după câteva întâlniri au decis să facă nunta. Ceremonia a avut loc la o lună de la întâlnire și cei doi sunt împreună și acum. Cumnata celebrei Andra și fratele său au făcut totul în secret și nu a știut decât familia. Au învățat să lase de la ei, deși amândoi sunt încăpățânați, susține cumnata Andrei. Dar, cumva relația funcționează și nimeni și nimic nu îi va mai putea despărți.

ADVERTISEMENT

„Ținând cont că noi suntem ca și zodii doi Lei, vă dați seama. Când se ceartă doi Lei ies 10.000 de lei și mai urâți din noi. Însă, în 10 minute trece totul, cred că ăsta e liantul care ne-a ținut așa. Vă dați seama că suntem de 28 de ani împreună, ăsta e motivul, că am știut să trecem peste.

Ok, nu au fost motive uriașe și nu au fost motive de supărare încât să ne despărțim definitiv. Cu toate că relația noastră, cu adevărat, a început, atunci când am hotărât să ne căsătorim”, a declarat Aurora Mihai, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

ADVERTISEMENT