Life

Ce a făcut Andreea Bălan în platoul de televiziune de la Antena Stars. Capatos a provocat-o!

27.01.2021 | 11:40
Ce a facut Andreea Balan in platoul de televiziune de la Antena Stars Capatos a provocato
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a dat în mintea copiilor și le-a oferit tuturor o surpriză neașteptată în direct, în timpul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cântăreața și-a prezentat noile proiecte muzicale, însă de departe, cel mai interesant moment a fost cel în care s-a urcat pe bicicletă și a înconjurat platoul lui Capatos pedalând, demonstrându-le celor prezenți că știe să meargă cu bicicleta.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu Andreea Bălan au făcut furori pe Instagram și Youtube, căci producătorii și prezentatorul au stat cu emoții să nu le distrugă decorul, însă artista s-a descurcat de minune pe două roți, iar la final a fost aplaudată.

Andreea Bălan, cu bicicleta în platoul Xtra Night Show

„A venit bicicleta! Ia să vedem, ce, credeai că scapi? Ați umflat roțile?”, a fost provocarea lansată de Dan Capatos, căreia Andreea Bălan i-a făcut față.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a descurcat pe bicicletă, Andreea a avut niște emoții și a tot repetat că speră să nu-și rupă picioarele, având în vedere că spațiul din platou nu este unul foarte mare pentru a pedala.

Vedeta pregătește o nouă melodie

În timp ce mergea cu bicicleta, Paula Chirilă și Dan Capatos îi dădeau tot felul de indicații, fiind ușor speriat ca vedeta să nu pățească ceva, printre care să aibă grijă la lanț și să fie atentă pe unde pedalează căci platoul de televiziune nu e peste tot la același nivel.

ADVERTISEMENT

După ce le-a demonstrat celor de la Antena Stars că știe să umble cu bicicleta, vedeta a continuat în același registru copilăresc și a vorbit despre jocurile care au făcut-o fericită când era mică, artista reușind să acapareze astfel toată discuția din platou, evitând alte subiecte.

Cântăreața a mai dezvăluit că lucrează la o nouă melodie, „Iubește-mă”, care va fi gata în circa trei săptămâni și este una dintre cele mai entuziasmante pentru ea, căci este prima piesă care se va lansa în 2021. Bălan a promis că va face și un videoclip la acest nou single.

ADVERTISEMENT