Life

În ce stare se află Paula Chirilă după ce a ajuns de urgență la spital. A fost luată cu Ambulanța

21.01.2021 | 07:31
In ce stare se afla Paula Chirila dupa ce a ajuns de urgenta la spital A fost luata cu Ambulanta
ADVERTISEMENT

Paula Chirilă nu a primit vești bune din partea cadrelor medicale, după ce a fost transportată de urgență la spital, cu Ambulanța, direct din emisiunea Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars, acum 2 zile. 

Blondina a mărturisit că a fost nevoie de mai multe investigații medicale pentru a se știi cu exactitate care este boala de care suferă. Actrița a stat internată în spital câteva ore bune, unde a fost nevoie de perfuzii din cauza durerilor abdominale.

ADVERTISEMENT

Colega lui Dan Capatos a fost diagnosticată cu o boală care s-a accentuat de-a lungul timpului pentru că lua pastile anti-inflamatorii pentru o altă problemă medicală. Este vorba de o afecțiune care se numește dispensie ulceroasă și nu este deloc una ușoară.

Paula Chirilă, diagnostic crunt primit de la medici. De ce boală suferă

Mai exact, Paula Chirilă are început de ulcer, problemele digestive nefiind singurele care îi dau dureri de cap vedetei. Frumoasa blondină suferă și de hernie de disc, motiv pentru care a fost sfătuită să fie mult mai atentă la tratamentele pe care le urmează.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1 a mai precizat că de acum înainte va urma un regim strict, cel mai probabil unele alimente fiind eliminate complet din dieta sa zilnică.

„Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. 

ADVERTISEMENT

Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a declarat Paula Chirilă în emisiunea XNS de la Antena Stars.

Vedeta a povestit că problemele de sănătate au început în urmă cu aproximativ un an când a resimțit prima oară dureri mari în zona lombară. Se întâmpla la scurt timp după ce și-a redecorat casa și a mutat singură mobilierul din locuință.

ADVERTISEMENT

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii.

A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a completat blondina.

ADVERTISEMENT