News

Ce a făcut Jador când a primit 1 leu pentru o dedicație. Reacția imediată a cântărețului

Ce atitudine a avut Jador când a luat 1 leu pentru prestația sa. Răspunsul pe care l-a oferit instant fostul concurent de la Survivor.
18.04.2023 | 16:03
Ce a facut Jador cand a primit 1 leu pentru o dedicatie Reactia imediata a cantaretului
Ce atitudine a avut Jador când a luat 1 leu pentru prestația sa. Răspunsul pe care l-a oferit instant fostul concurent de la Survivor. Sursa foto: Instagram / captură video TikTok. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a făcut artistul, pe numele său din buletin Remus Ionuț Dumitrache, când a primit 1 leu pentru o dedicație. Reacția imediată a cântărețului care a adunat o avere considerabilă de când este persoană publică.

Ce atitudine a avut Jador când a luat 1 leu pentru prestația sa. Răspunsul pe care l-a oferit instant fostul concurent de la Survivor

Jador a avut o atitudine neașteptată când a luat 1 leu pentru prestația sa. Răspunsul pe care l-a oferit instant i-a luat pe toți prin surprindere. Într-o filmare devenită virală pe TikTok se vede foarte clar cum primește acești bani.

ADVERTISEMENT

„Atât meriți”, i-ar fi spus tânărul care i-a dat această sumă. „După muncă și răsplată. Mai mult de un leu nu meriți”, este descrierea care însoțește clipul care circulă zilele acestea pe rețelele de socializare.

Fostul concurent de la Survivor România pare că nu s-a supărat de ofensa primită din partea presupusului său fan. Manelistul nu a luat în serios această umilință și chiar a luat leul cu inima deschisă.

ADVERTISEMENT

„E bun și un leu. Ne luăm o pâine diseară. N-are nimic, sunt buni și aceștia. Ne luăm pâine. Sunt ai mei aceștia. Știi câți bani am făcut eu dintr-un leu? Câteva milioane de euro”, a spus Jador.

Jignirile la adresa manelistului nu s-au oprit aici pentru că tânărul a mai realizat o postare. „Leu cu leu și îți iei BMW”, a scris aceasta în dreptul unei filmări în care apare un bolid de lux, cel mai probabil mașina artistului.

ADVERTISEMENT

„Să-mi traducă și mie cineva ce vrea să cânte Jador”, este o altă remarcă care apare în mediul virtual, oamenii remarcând că tânărul s-a luat de fostul concurent de la Survivor România în mai multe filmări.

Jador, declarații surpriză despre cariera muzicală

Jador a făcut la un moment dat câteva declarații surpriză despre cariera muzicală care i-a adus o avere considerabilă, o casă frumoasă și o mașină de lux. Fostul participant de la Puterea Dragostei susține că banii nu au fost niciodată o prioritate pentru el.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul spune că sunt unele lucruri care îl nemulțumesc atunci când merge la diverse evenimente private. Vedeta vrea să-i facă pe oameni să înțeleagă că nu poate cânta numai pentru o singură masă, ci pentru toată lumea.

„Nu aș face niște lucruri care să îmi jignească masculinitatea. Înainte de a fi cântăreț, sunt bărbat și om al lui Dumnezeu. Deci, doamnelor nu mai dați cu sticla în masă și ziceți: «Treci aici și cântă».

Noi suntem bărbați, păstrați-vă feminitatea”, mărturisea Jador pe pagina personală de TikTok, în urmă cu ceva vreme. Cunoscutul manelist este foarte activ și ține mereu legătura cu cei care-i ascultă melodiile.

ADVERTISEMENT