Life

Jador, de urgență la spital, în prima zi de Paști. Primele declarații ale artistului

Jador a ajuns de urgență la spital, în prima zi de Paști. Ce i s-a întâmplat artistului. Acesta a făcut primele declarații.
17.04.2023 | 14:18
Jador de urgenta la spital in prima zi de Pasti Primele declaratii ale artistului
De ce a ajuns Jador la spital în prima zi de Paști. Sursa foto: captură Instastory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador (28 ani) a stârnit semne de îngrijorare fanilor săi, în prima zi de Paști. Cântărețul de manele a ajuns la spital, la Urgențe, în perfuzie. Ulterior, a venit cu explicații pe rețelele de socializare. Artistul a fost însoțit de amicul său, Bogdan Mocanu.

Jador, de urgență la spital, în prima zi de Paști. Ce le-a transmis fanilor

Jador a primit o mulțime de mesaje din partea admiratorilor săi, după ce a arătat tuturor că este în spital. Pentru a liniști apele și pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, tânărul artist a dezvăluit, cu zâmbetul pe buze, că nu este vorba despre ceva grav.

ADVERTISEMENT

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele real, a mărturisit că este bine și că i s-a administrat o simplă doză de vitamine.  ”Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a explicat Jador, după care s-a îndreptat către un eveniment unde era așteptat să cânte.

Cât timp a fost la spital, dar și în drumul către concertele din prima zi de Paști, Jador l-a avut în compania sa pe bunul său amic, Bogdan Mocanu. Înainte de a sosi în unitatea medicală, acesta a făcut totul felul de glume la adresa lui Jador.

ADVERTISEMENT

”Oameni buni, nu este de joacă cu bolile cu transmitere sexuală. Prietenul meu, Ionuț, merge la spital direct. Are o boală  foarte grea, foarte incurabilă, Chlamydia”, a precizat în mod ironic Bogdan Mocanu într-un Instastory.

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele, din țară, în prezent. Melodiile sale adună mereu sute de mii de vizualizări și intră în trending, pe youtube. Având în vedere notorietatea de care are parte, orice mișcare a sa este urmărită de paparazzi.

ADVERTISEMENT

Jador, împreună cu Andreea Bălan?

De curând, jurnaliștii de la Cancan.ro l-au surprins pe Jador, în stare de ebrietate, sărutându-se cu Andreea Bălan, într-o mașină, prin Capitală. Nu a durat mult până la apariția zvonului potrivit căruia cei doi sunt împreună și că formează unul dintre cele mai recente cupluri din showbiz.

Andreea Bălan a negat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars, că ar avea o legătură amoroasă cu interpretul de manele și că între ei nu ar fi mai mult de o amiciție. Jador, însă, a lăsat în continuare de interpretat, printr-o declarație de pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

”Paparazzilor, data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că se ia mama de mine și nu e frumos să te certe mama, că și tu ai o mamă, ”paparatule”, a transmis pe Instagram fostul concurent din primul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT
Tags: