Life

Ce a făcut Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor: “Nu o să-l uit”

Nea Marin, dezvăluiri despre nunta Cătălinei Ponor. Ce a făcut coregraful la eveniment? Spune că nu va putea uita niciodată.
10.07.2023 | 07:52
Ce a facut Nea Marin la nunta Catalinei Ponor Nu o sal uit
Nea Marin, fascinat de ce a trăit la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor a avut o nuntă de pomină în acest weekend. O confirmă invitații de la eveniment, printre aceștia aflându-se și Nea Marin. Coregraful a avut un număr de dans cu elevii săi și își amintește cu drag de el. Spune că niciodată nu-l va uita. Din ce motiv?

Cum a încins atmosfera Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu

Nea Marin este foarte bucuros de faptul că a avut ocazia să susțină un moment artistic în fața a zeci de sportivi și că i-a introdus pe aceștia în atmosfera pregătită de el și călușarii să. Brusc, pe toți i-a observat cu mâna la piept când s-a ridicat steagul României. Nu i-a venit să creadă.

ADVERTISEMENT

”Mă simt cel mai fericit om, pentru că mi s-a oferit ocazia asta să fac un moment artistic adevărat, ăla care sunt eu: călușar, cu călușarii după mine, cu tradiția de 50 de ani. Am prezentat un spectacol acolo în fața a zeci de sportivi, campionii noștri.

Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept. Foarte tare, frumos! A fost un eveniment pe care nu o să-l uit, de abia aștept să văd filmele.”, a declarat Nea Marin pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Nea Marin, în centru cu mireasa și mirele la nuntă. Toți invitații s-au ridicat să danseze

Cu 6 perechi de dansatori s-a dus, mai exact, Nea Marin la nunta fostei campioane, iar prin programul cu care s-au prezentat toți i-au determinat pe nuntași să danseze în jurul lor. Mirii, cel puțin, au fost extrem de încântați, mai ales când au fost ”decorați” cu elemente ale costumului popular, a mai mărturisit renumitul coregraf.

”M-au invitat la ei acasă și mi-au zis: ‘Nea Marin, noi suntem, vorba aia, cu sufletul ăla de român, și ce poate să fie mai frumos decât călușul, așa că te rugăm să vii!’ Și am acceptat cu mare drag, m-am dus cu 6 perechi de dansatori și am făcut un program de a dansat toată lumea, toți erau în jurul nostru. Super atmosferă!

ADVERTISEMENT

Ne-am făcut programul și am plecat. Mirilor le-am pus elemente de costume populare, au dansat cu noi tot timpul, mireasa și mirele în centru cu mine, cu nepoata mea, cu nepoții mei, a fost super tare (…)”, a mai transmis Nea Marin.

Nuntă și botez în același timp

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit religios, duminică, la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Evenimentul a fost dublat de botezul fiului lor, Vlad Ponor Jianu, care a fost creștinat în aceeași zi. Anul trecut, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil.

ADVERTISEMENT

De altfel, mirii au avut o apariție memorabilă la nunta lor. Bogdan Jianu a sosit la eveniment îmbrăcat într-un costum foarte elegant, călare pe un cal. Mireasa, Cătălina Ponor, nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a venit într-o caleașcă trasă de cai.

ADVERTISEMENT
Tags: