Life

Cătălina Ponor a născut. Prima fotografie cu bebelușul fostei gimnaste: „Totul nostru”

Cătălina Ponor a născut. Fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a împărtășit vestea cu cei care o îndrăgesc.
29.12.2022 | 18:29
Catalina Ponor a nascut Prima fotografie cu bebelusul fostei gimnaste Totul nostru
Cătălina Ponor a născut. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor și soțul său, Bogdan Jianu, au toate motivele de bucurie. Fosta gimnastă a născut un băiețel și a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Cătălina Ponor a născut un băiețel

Cătălin Ponor a devenit joi, 29 decembrie, mămica unui băiețel perfect sănătos. Fosta gimnastă, în vârstă de 35 de ani, se simte bine după naștere și la scurt timp după ce și-a strâns bebelușul la piept, a publicat pe rețelele sociale o imagine prin care să anunțe că ea și soțul său, Bogdan Jianu, au devenit părinți.

ADVERTISEMENT

Sportiva, care a anunțat că este gravidă în luna august a acestui an, nu a dezvăluit chipul băiețelului său, ci i-a fotografiat mânuța.

A urcat apoi imaginea pe Instagram, unde a transmis și un mesaj emoționant. Cătălina Ponor este mândră de realizarea sa.

ADVERTISEMENT

„Noi am făcut acest miracol. Totul nostru”, a scris Cătălina Ponor în mediul online, unde l-a etichetat și pe Bogdan Jianu.

Persoanele care o îndrăgesc, vedete, dar și alte persoane din lumea sportului s-au grăbit să o felicite pe proaspăta mămică, printre acestea se numără Larisa Iordache, Diana Bulimar, Sandra Izbașa și Elvira Deatcu.

ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor s-a căsătorit în vara anului 2022

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează un cuplu din anul 2018, iar în vara aceasta, în luna iunie, ei s-au și căsătorit. 

Gimnasta nu s-a speriat nici de diferența de vârstă de 18 ani dintre ea și soțul său, nici de faptul că Bogdan Jianu a mai fost căsătorit o dată, cu artista Julia Chelaru.

ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor și soțul său au fost prieteni timp de mai bine de 10 ani, iar Julia chiar a mărturisit că obișnuia să iasă cu fosta gimnastă în oraș, dar că nu crede că ea și fostul său soț au avut o relație încă de dinainte de divorț.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. (…)

Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia Jianu, în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT