Life

Ce a făcut o femeie din Găești după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină. Gestul uluitor, polițiștii au intervenit

Cum a reacționat o doamnă când și-a văzut bărbatul cu o altă femeie. Ieșirea pe care a avut-o și pe care polițiștii au taxat-o.
01.10.2023 | 16:54
Ce a facut o femeie din Gaesti dupa ce sia prins sotul cu amanta in masina Gestul uluitor politistii au intervenit
Cum a reacționat o doamnă când și-a văzut bărbatul cu o altă femeie. Ieșirea pe care a avut-o și pe care polițiștii au taxat-o. Sursa foto: captură video Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a făcut o femeie din Găești, județul Dâmbovița, după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină. Gestul uluitor, polițiștii au intervenit. Oamenii legii au fost nevoiți să ia măsuri pentru nerespectarea unor reguli.

Cum a reacționat o doamnă când și-a văzut bărbatul cu o altă femeie. Ieșirea pe care a avut-o și pe care polițiștii au taxat-o

O filmare distribuită pe Facebook arată cum a reacționat o doamnă când și-a văzut bărbatul cu o altă femeie, în mașină. Persoana înșelată a avut o ieșire complet neașteptată și nu s-a sfiit să se arunce în fața autoturismului.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 29 de ani a încercat să discute cu partenerul de viață, care nu a coborât din autovehicul. A lovit cu rucsacul, pe care îl avea în spate, parbrizul autoturismului și a făcut scandal când a observat ce se întâmplă.

Mai mult decât atât, nu s-a oprit aici și faptul că bărbatul nu a reacționat a făcut-o să se urce pe capotă și să se prindă bine ca să nu cadă. Potrivit informațiilor de pe Internet totul s-a petrecut sub privirile trecătorilor.

ADVERTISEMENT

Soțul infidel a blocat circulația câteva minute bune și chiar la un moment dat a apăsat pedala de accelerație în speranța că tânăra va renunța la ideea ei. În plus, tânăra a forțat ușa mașinii pentru a intra peste bărbatul cu care este căsătorită.

Acest clip a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă, care se află foarte aproape de sediul Poliției din Găești, județul Dâmbovița. Oamenii legii au intervenit la fața locului, totul desfășurându-se la finalul lunii august.

ADVERTISEMENT

Femeia înșelată, amendată de polițiști

Femeia din Găești, județul Dâmbovița, a fost amendată de polițiști pentru jigniri și expresii defăimătoare la adresa partenerului de viață și a celei cu care se afla în mașină. Tânăra a primit o sancțiune de 200 de lei.

„Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contraventional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991”, este comunicatul IPJ Dâmbovița, notează cronica-gaestiului.ro.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie