News

Ce a făcut o femeie după ce a găsit o poşetă în gara din Arad. Gestul ei a scandalizat pe toată lumea

O femeie a găsit o geantă în Gara din Arad. Ce a urmat după ce a descoperit ce se afla în geantă a creat revoltă în comunitate
21.04.2024 | 13:23
Ce a facut o femeie dupa ce a gasit o poseta in gara din Arad Gestul ei a scandalizat pe toata lumea
A găsit un portofel în gara din Arad și a început să vândă toate lucrurile din ea. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O o femeie de 43 de ani, originară din Maramureș, a fost plasată după gratii pentru o perioadă de 24 de ore, după ce a descoperit o geantă în incinta gării din Arad și, fără ezitare, a început să vândă obiectele găsite în interiorul acesteia.

Femeie reținută de poliție pentru că a vândut obiectele găsite într-o geantă

Deși a fost supusă reținerii de 24 de ore, se preconizează că va fi eliberată la expirarea termenului de reținere. Potrivit informațiilor furnizate de către polițiștii din Arad, în seara de vineri ar fi descoperit o geantă ce conținea documente personale și o sumă de 600 de lei, situată în spatele unui bloc din apropierea Gării CFR Arad.

ADVERTISEMENT

„În poșetă erau documente personale, 600 de lei și două telefoane mobile, dintre care unul ar fi fost vândut, în aceeași seară, pentru 100 de lei. Documentele, poșeta și un telefon au fost recuperate, urmând a fi returnate proprietarului”, potrivit comunicatului emis de Poliția Arad.

În interiorul geții se regăseau acte de identitate, bani și două dispozitive mobile, dintre care unul ar fi fost valorificat în aceeași zi, contra sumei de 100 de lei. Elementele recuperate, incluzând documentele, geanta și unul dintre telefoane, urmează să fie restituite proprietarului.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a faptului că a încercat să însușească bunul găsit, femeia a fost supusă reținerii pentru 24 de ore, fiind acuzată de comiterea infracțiunii de sustragere de bunuri găsite.

În funcție de circumstanțe, alte măsuri preventive ar putea fi luate, iar polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi continuă să investigheze activitatea infracțională a femeii.

ADVERTISEMENT

O femeie din cluj și-a pierdut și ea libertatea după ce a găsit un portofel

Anul trecut o femeie de 51 de ani, domiciliată în Cluj a primit aproape trei ani de închisoare, ca urmare a unei fapte petrecute într-un complex comercial, în 2019.

Cu patru ani în urmă, femeia se plimba într-un centru comercial din Cluj, când a găsit un portofel abandonat pe jos. Fără ezitare, l-a luat, descoperind în interior suma de 50 de lei și un card bancar.

ADVERTISEMENT

În plus, a găsit și un mic bilețel pe care era notat codul PIN al cardului. Fără ezitare, clujeanca a mers la un bancomat și a retras suma de 2.800 de lei de pe cardul găsit în portofel, conform informațiilor din Observator News.

Proprietarul portofelului și-a dat seama de pierdere când a încercat să facă o plată. A alertat imediat poliția, sperând că își va recupera portofelul, care conținea atât bani, cât și documente personale.

Pe parcursul investigațiilor, autoritățile au descoperit că femeia de 51 de ani a fost cea care a preluat portofelul. Mai mult, s-a stabilit că aceasta nu avea un loc de muncă stabil și avea antecedente penale, fiind cunoscută pentru alte fapte similare.

 

ADVERTISEMENT