News

Gestul care a costat-o libertatea pe o femeie din Cluj. Ce a făcut după ce a găsit un portofel pe jos

O femeie de 51 de ani va sta doi ani și jumătate în spatele gratiilor. Ce a făcut în timp ce se plimba într-un mall din Cluj?
25.07.2023 | 20:57
Gestul care a costato libertatea pe o femeie din Cluj Ce a facut dupa ce a gasit un portofel pe jos
Gestul care a costat-o libertatea pe o femeie din Cluj. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Gestul care a costat-o libertatea pe o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Cluj. Aceasta a fost condamnată la aproape trei ani de închisoare după o faptă comisă într-un centru comercial, în anul 2019.

Gestul care a costat-o libertatea pe o clujeancă

Mai exact, în urmă cu patru ani, femeia se plimba într-un mall din Cluj. La un moment dat, a găsit un portofel rătăcit pe jos. L-a luat, iar în interior a descoperit suma de 50 de lei, dar și un card bancar.

ADVERTISEMENT

Lângă acesta se afla și un bilețel pe care era trecut codul pin al cardului. Evident, clujeanca a mers la bancomat și a scos suma de 2.800 de lei de pe cardul găsit în portofel, potrivit Observator News.

Cea care deținea portofelul și-a dat seama că l-a pierdut atunci când a dorit să efectueze o plată. Aceasta a anunțat polițiștii în speranța că va fi recuperat portofelul în care se aflau atât banii, cardul, dar și documente personale.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că femeia de 51 de ani intrase în posesia bunului. De asemenea, s-a constatat că aceasta nu avea un loc de muncă, iar în trecut mai făcuse închisoare, nefiind la prima abatere de acest gen.

Acum aproximativ o lună de zile, clujeanca a fost condamnată la 2 ani și 5 luni de închisoare pentru desfășurarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată. Ea a mai primit o luna de închisoare pentru infracțiunea de însușire a bunului găsit.

ADVERTISEMENT

Doi hoți au golit rafturile cu ciocolată dintr-un supermarket

Un jaf bizar a avut loc într-un supermarket din Oradea, în luna iunie a acestui an. Doi hoți, de 18, respectiv 33 de ani, au golit rafturile cu ciocolată din magazinul cu pricina. Cercetările au arătat că aceștia au luat un coș de cumpărături în care au pus toate produsele de ciocolată.

Ulterior, au reușit să fugă fără să fie văzuți. Paguba este estimată la suma de 4.665,80 lei. Ei au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile de polițiștii din Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cu o lună înaintea producerii acestui furt, hoții au mai stat 24 de ore în arestul poliției. Atunci, ei au furat două biciclete din fața unui magazin de articole sportive, aflat într-un centru comercial din Oradea.

ADVERTISEMENT