Life

Ce a făcut Tavi Clonda după ce Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital: “Abia aștept rezultatul. Nu e de joacă”

Tavi Clonda le-a dezvăluit urmăritorilor ce a făcut după ce Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital, în perfuzie. Artistul și-a făcut și el niște analize.
04.05.2022 | 22:32
Ce a facut Tavi Clonda dupa ce Gabriela Cristea a ajuns de urgenta la spital Abia astept rezultatul Nu e de joaca
Ce a făcut Tavi Clonda după ce Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital marți, iar soțul ei, Tavi Clonda, și-a făcut câteva analize, întrucât și el se confruntă cu o problemă. Soțul prezentatoarei TV a făcut dezvăluiri din fața clinicii unde aceasta a avut parte de îngrijiri medicale.

Ce a făcut Tavi Clonda după ce Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital

Tavi Clonda și-a făcut un test complex pentru a ști exact la ce este alergic. Artistul a avut un mesaj pentru urmăritori și i-a îndemnat pe aceștia să facă la fel dacă au alergii.

ADVERTISEMENT

Acesta vrea să se asigure că este totul în regulă cu starea sa de sănătate și vrea să prevină alergiile, mai ales că a venit sezonul lor.

“Dacă tot am venit cu Gabriela să-și facă tratamentul, am zis să profit și eu. A venit sezonul alergiilor și mi-am făcut un test acum, să văd exact la ce sunt alergic.

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut cel mai complex test, abia aștept rezultatul. Nu e de joacă cu alergiile. Dacă aveți probleme, faceți-vă teste, pentru că e important să știți cum puteți preveni alergiile.”, a transmis soțul Gabrielei Cristea pe Instastory.

Tavi Clonda
Tavi Clonda și-a făcut investigații medicale. Sursa foto: Instagram

Ce a pățit Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a ajuns marți pe mâinile medicilor din cauza problemei de sănătate cu care se confruntă de ceva timp. Vedeta de la Antena Stars suferă de sciatică și are uneori crize din cauza acestei afecțiuni, motiv pentru care are nevoie de perfuzii.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii a postat o fotografie de pe patul de spital pentru a-i asigura pe urmăritori că nu este vorba despre nimic grav.

De acum înainte, Gabriela Cristea a spus că va încerca să aibă mai multă grijă de ea pentru a evita să mai ajungă pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

“Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit sloganul în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez; sănătatea ca stil de viață.”, a anunțat vedeta de televiziune pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT