Life

Ce a făcut Toni Iuruc la câteva săptămâni de la divorţul de Simona Halep. Cum a fost surprins omul de afaceri

Gestul lui Toni Iuruc la câteva săptămâni de la divorțul de Simona Halep. Cum l-au surprins paparazzi pe omul de afaceri.
03.10.2022 | 07:41
Ce a facut Toni Iuruc la cateva saptamani de la divortul de Simona Halep Cum a fost surprins omul de afaceri
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat pe 8 septembrie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Toni Iuruc a fost surprins de paparazzi duminică seara. Omul de afaceri machedonean și-a petrecut finalul de weekend într-un mod inedit.

Toni Iuruc, surprins de paparazzi încălcând legea, la scurt timp de divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc pare un prieten de nădejde, dar și că vrea să uite cât mai rapid de celebra tenismenă, de care a divorțat în urmă cu aproape o lună. În seara de 2 octombrie, bărbatul a fost fotografiat în compania amicilor, dar încălcând legea.

ADVERTISEMENT

Concret, Toni Iuruc a fost fotografiat de Spynews în timp ce ieșea de la un restaurant de lux, din București, s-a urcat cu un prieten la un bolid tot de lux, el așezându-se la volan.

Fostul soț al Simonei Halep l-a ajutat pe amicul său să ajungă mai rapid acasă, dar sfidând regulile de circulație în trafic. La un moment dat, a întors pe o linie continuă dublă, iar la o coloană, nedorind să aștepte, s-a băgat înainte pe linia de tramvai, aici așteptând culoarea verde.

ADVERTISEMENT

Odată ce a ajuns la destinația dorită, Toni Iuruc s-a îndreptat către un alt restaurant din Capitală, acolo fiind așteptat de alți doi amici.

De ce au divorțat Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar pe data de 8 septembrie, la un an după ce și-au spus ”Da!” în fața stării civile. În 2022, toată lumea se aștepta ca ei să aibă nunta, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Motivul despărțirii ar fi fost faptul că sportiva își dedică mai mult timp carierei, Toni Iuruc dorindu-și ca aceasta să petreacă mai mult timp cu el.

”Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul, că nu există. Suntem doi oameni normali.

ADVERTISEMENT

Fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Asta e viața”, a declarat Toni Iuruc jurnaliștilor, după ce a ieșit de la notar.

Se mai vehiculează și că Toni Iuruc i-ar fi cerut Simonei Halep să pună tenisul pe plan secund, pentru a face copii. Campioana a refuzat, motivând că și-ar mai dori să rămână pe teren încă trei ani.

ADVERTISEMENT