Life

Ce a găsit o femeie care a cumpărat broccoli de la supermarket. Șocul a fost mare

O femeie a cumpărat broccoli de la supermarket, dar a găsit ceva total neașteptat atunci când a ajuns acasă. A avut un șoc imens.
05.10.2023 | 23:37
Ce a gasit o femeie care a cumparat broccoli de la supermarket Socul a fost mare
Ce a descoperit o femeie după ce a cumpărat broccoli. Sursa foto: Freepik/KamranAydinov
ADVERTISEMENT

O femeie a cumpărat broccoli de la supermarket, dar a avut un șoc atunci când a ajuns acasă. Aceasta a postat un clip video pentru a trage un semnal de alarmă.

Ce a pățit o femeie care a cumpărat broccoli de la supermarket

Atunci când cumpărăm legume de la magazin, trebuie să avem mare grijă să nu ascundă diverse lucruri. O tânără a trecut printr-o întâmplare care a lăsat-o fără cuvinte după ce a cumpărat broccoli.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns acasă cu broccoli cumpărați de la supermarket, femeia a avut un mare șoc. Aceasta a ținut să împărtășească totul cu utilizatorii de pe rețelele de socializare.

Femeia a publicat un videoclip pe Tik Tok, acolo unde le-a arătat oamenilor cum în broccoli erau cel puțin zece gândaci. Aceștia erau bine înfipți în legume și abia se puteau distinge.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi stat să spele foarte bine legumele, nici măcar nu ar fi văzut insectele. Videoclipul a fost postat pe Tik Tok pentru a-i atenționa pe oameni cu privire la pericolele care se ascund în diverse alimente.

Deși se spune că legumele sunt curățate în prealabil, nu ar trebui neglijată spălarea lor cu atenție. Mulți dintre cei care au văzut postarea femeii au fost la fel de șocați, în timp ce alții s-au amuzat.

ADVERTISEMENT

Unii chiar s-au întrebat dacă nu cumva au mâncat legume cu gândaci pe ele de-a lungul timpului. “O să mă prefac că nu m-am uitat la asta”, “Mă întreb câte din astea am mâncat…”, “Nu mai mănânc niciodată broccoli”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

De altfel, unii au încercat să facă glume pe seama situației și au spus că alte produse, cum ar fi pizza sau gogoșile, nu au în ele gândaci, motiv pentru care sunt mai sigure pentru a fi consumate decât legumele.

ADVERTISEMENT

“Pizza nu mi-a făcut niciodată așa ceva”, “Gogoșile nu au gândaci în ele”, sunt alte comentarii lăsate de internauți la postarea de pe platforma de socializare. Cineva a mai spus, în glumă, că nici cartofii prăjiți nu ar conține așa ceva.

ADVERTISEMENT