News

Ce a găsit o femeie din Mehedinți în bucătăria casei sale. A sunat imediat la 112

O femeie din județul Mehedinți a trecut prin momente de panică, miercuri. A descoperit un șarpe în bucătăria locuinței sale.
20.07.2023 | 08:59
Ce a gasit o femeie din Mehedinti in bucataria casei sale A sunat imediat la 112
Ce a găsit o femeie din Mehedinți în bucătăria casei. Sursa foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie din Mehedinți a avut parte de o sperietură zdravănă, miercuri, după ce a făcut o descoperire neașteptată în bucătăria casei sale. Panicată, aceasta a sunat de urgență la 112 și a cerut ajutorul autorităților.

Ce a găsit o femeie din Mehedinți în bucătăria casei sale

Incidentul a avut loc în localitatea Hinova, din județul Mehedinți. Femeia se ocupa cu treburile gospodărești atunci când a observat un șarpe ascuns în bucătăria familiei sale.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au fost alertate, iar la fața locului au ajuns reprezentanții Jandarmeriei. În scurt timp, reptila a fost extrasă din locuința oamenilor. Din fericire, intervenția s-a desfășurat fără dificultate.

„Prezenţa unui şarpe în bucatărie a fost motivul pentru care un cetăţean din localitatea Hinova a apelat astăzi numărul de urgenţă 112, solicitând sprijin”, a informat, miercuri, Jandarmeria Mehedinți.

ADVERTISEMENT

„Pentru această intervenţie, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la adresa indicată, de unde a îndepărtat şarpele ascuns în bucătăria oamenilor”, au adăugat reprezentanții instituției.

Jandarmii au amintit că o situație similară a fost semnalată, la începutul săptămânii, în Drobeta Turnu Severin. Un șarpe a fost găsit în fața unui bloc. În cele din urmă, a fost îndepărtat și eliberat în habitatul natural.

ADVERTISEMENT

Șarpe de peste un metru, descoperit într-un aparat de cafea

Tot în Mehedinți, un șarpe de peste un metru a fost găsit într-un aparat de cafea, aflat într-un magazin din localitatea Dudaşu. Incidentul a avut loc în luna iunie. Angajații au sesizat jandarmii, care au intervenit pentru rezolvarea situației.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Jandarmerie. A fost identificat un şarpe ascuns în aparatul de cafea al locaţiei respective.” au transmis jandarmii din Mehedinți, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Cu ajutorul dispozitivului din dotare, şarpele de casă în lungime de peste 100 de centimetri a fost extras. Ulterior, a fost eliberat în mediul natural”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

De altfel, specialiștii recomandă oamenilor care se confruntă cu o astfel de situație să nu provoace șerpii sau să încerce să îi captureze. Cel mai indicat este să apelați la ajutorul autorităților.

ADVERTISEMENT