News

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, în bucătăria unei familii. Oamenii au sunat la 112, iar jandarmii au intervenit.
29.06.2023 | 23:52
Descoperire periculoasa Sarpe de peste un metru gasit in bucataria unei familii
Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Hepta.ro/ IJJ
ADVERTISEMENT

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii din Orșova. Oamenii au înlemnit de spaimă și au anunțat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112, în speranța că vor scăpa cât mai repede de reptilă.

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii

Incidentul a avut loc, joi, în municipiul Orșova, din județul Mehedinți. O familie s-a trezit cu un șarpe imens în bucătăria de vară. Speriați, oamenii au hotârât să ceară ajutorul jandarmilor, care au intervenit cu rapiditate.

ADVERTISEMENT

„O nouă solicitare primită pe numărul de urgență 112 a direcționat un echipaj de intervenție al Jandarmeriei Mehedinți în municipiul Orșova. A fost sesizată prezența unui șarpe în locuința unui cetățean.”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinți.

Din fericire, oamenii legii au reușit să extragă șarpele din locuința oamenilor, acolo unde a fost găsit. Solicitarea a fost finalizată fără probleme, conform reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi.

ADVERTISEMENT

„Intervenția s-a desfășurat fără probleme. Șarpele în lungime de peste un metru a fost extras din bucătăria de vară unde a fost găsit. Ulterior, a fost eliberat într-o zonă cu vegetație”, au adăugat jandarmii.

Un alt șarpe, găsit în locuinșa unei familii din Albulești

Cu o zi în urmă, jandarmii din Mehedinți au fost solicitați și în localitatea Albulești, acolo unde o altă familie a găsit un șarpe în spatele mașinii de spălat. De la începutul anului și până în prezent, aceștia au intervenit la 17 astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

„La adresa indicată, jandarmii au îndepărtat un şarpe de casă, în lungime de peste un metru şi jumătate, care se afla ascuns în locuinţa oamenilor, respectiv în spatele maşinii de spălat”, a transmis Jandarmeria, miercuri, 28 iunie.

Și în județul Argeș au fost semnalate două astfel de situații, joi, 29 iunie. Jandarmii au intervenit la distanță de aproximativ două ore în comuna Boțești și comuna Bradu, după ce locuitorii au găsit șerpi în casele lor.

ADVERTISEMENT

„În ambele cazuri jandarmii au reuşit să captureze reptilele şi, ulterior, să le elibereze în mediul natural, departe de zonele populate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

ADVERTISEMENT