News

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, în bucătăria unei familii. Oamenii au sunat la 112, iar jandarmii au intervenit.
29.06.2023 | 23:52
Descoperire periculoasa Sarpe de peste un metru gasit in bucataria unei familii
Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Hepta.ro/ IJJ
ADVERTISEMENT

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii din Orșova. Oamenii au înlemnit de spaimă și au anunțat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112, în speranța că vor scăpa cât mai repede de reptilă.

Descoperire periculoasă. Șarpe de peste un metru, găsit în bucătăria unei familii

Incidentul a avut loc, joi, în municipiul Orșova, din județul Mehedinți. O familie s-a trezit cu un șarpe imens în bucătăria de vară. Speriați, oamenii au hotârât să ceară ajutorul jandarmilor, care au intervenit cu rapiditate.

ADVERTISEMENT

„O nouă solicitare primită pe numărul de urgență 112 a direcționat un echipaj de intervenție al Jandarmeriei Mehedinți în municipiul Orșova. A fost sesizată prezența unui șarpe în locuința unui cetățean.”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinți.

Din fericire, oamenii legii au reușit să extragă șarpele din locuința oamenilor, acolo unde a fost găsit. Solicitarea a fost finalizată fără probleme, conform reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi.

ADVERTISEMENT

„Intervenția s-a desfășurat fără probleme. Șarpele în lungime de peste un metru a fost extras din bucătăria de vară unde a fost găsit. Ulterior, a fost eliberat într-o zonă cu vegetație”, au adăugat jandarmii.

Un alt șarpe, găsit în locuinșa unei familii din Albulești

Cu o zi în urmă, jandarmii din Mehedinți au fost solicitați și în localitatea Albulești, acolo unde o altă familie a găsit un șarpe în spatele mașinii de spălat. De la începutul anului și până în prezent, aceștia au intervenit la 17 astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

„La adresa indicată, jandarmii au îndepărtat un şarpe de casă, în lungime de peste un metru şi jumătate, care se afla ascuns în locuinţa oamenilor, respectiv în spatele maşinii de spălat”, a transmis Jandarmeria, miercuri, 28 iunie.

Și în județul Argeș au fost semnalate două astfel de situații, joi, 29 iunie. Jandarmii au intervenit la distanță de aproximativ două ore în comuna Boțești și comuna Bradu, după ce locuitorii au găsit șerpi în casele lor.

ADVERTISEMENT

„În ambele cazuri jandarmii au reuşit să captureze reptilele şi, ulterior, să le elibereze în mediul natural, departe de zonele populate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Viața la bloc. Spațiul vânat de toți locatarii. Regulile sunt stricte
Viața la bloc. Spațiul vânat de toți locatarii. Regulile sunt stricte
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”