News

Ce a găsit o femeie sub scările casei în care locuia. Când a dat placajul la o parte a rămas fără respirație

Descoperire sinistră făcută de o femeie sub scările casei în care locuiește. O misterioară cameră secretă uriașă a lăsat-o fără respirație
14.01.2024 | 17:48
Ce a gasit o femeie sub scarile casei in care locuia Cand a dat placajul la o parte a ramas fara respiratie
Femeia a găsit la subsolul casei o misterioasă cameră secretă / Foto: captură, Antena 1
ADVERTISEMENT

O femeie a fost uimită să descopere o cameră secretă „la fel de mare ca și apartamentul ei” sub propria locuință. O încăpere secretă care mirosea îngrijorător.

Drumul spre subsolul ascuns

Femeia, Erin Cloudy, lucra la un proiect de renovare a proprietății sale din Sussex, în Anglia, veche de 250 de ani, când a dat pas cu pas peste un spațiu subteran masiv. Creatoare de conținut, ea a postat imaginile sinistre pe TikTok, iar de atunci a adunat un număr impresionant de 10,3 milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Erin Cloudy s-a filmat coborând o scară de piatră și ghemuindu-se pentru a se strecura printr-un spațiu îngust pentru a intra în pasajul ascuns. Ea a mers pe un coridor secret și a găsit o ușă veche care obișnuia să facă legătura cu strada de afară.

Proprietara șocată a ajuns în cele din urmă la subsolul ascuns, unde era un șemineu uriaș, un spațiu de locuit mare și ferestre închise cu scânduri. Ea a scris în postare: „Deci apartamentul meu este un apartament la subsol, nu s-a menționat nimic despre existența acestui spațiu, nici verbal, nici în acte”, scrie The Sun.

ADVERTISEMENT

„Am fost curioși cu privire la depozitul de sub scări și am decis să aruncăm o privire. Odată ce am pătruns și am găsit scările, am explorat o mulțime de tuneluri subterane ciudate care miroseau ca naiba”.

Un loc unde s-a cultivat marijuana?

Din discuțiile cu vecinii, Erin a aflat că subsolul de sub ea ar fi fost folosit pentru a cultiva marijuana în urmă cu 10 sau 15 ani. În cele din urmă, locul a fost percheziționat și închis, fără ca Erin să fie informată de existența lui.

ADVERTISEMENT

„Am găsit această cameră frumoasă chiar sub sufrageria mea. După ce am vorbit cu noii mei vecini, s-a dovedit că subsolul ar fi fost o presupusă fabrică de canabis acum 10 sau 15 ani și a fost percheziționată și sigilată”.

„De atunci am mai găsit încă două uși misterioase și o altă scară afară pe care cu siguranță o voi verifica în curând”, a adăugat ea. Femeia s-a întrebat ce trebuie să facă cu locul secret găsit. „Este al meu? Să îl revendic?”.

ADVERTISEMENT

În videoclip, partenerul lui Erin poate fi auzit spunând: „E la fel de mare ca apartamentul tău, aici jos”. Este o ușă acolo care dă în stradă”, a continuat el.

„Cineva a fost ucis acolo”

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost uimiți de imagini, iar postarea a adunat de atunci aproape 9.000 de comentarii. Un internaut a comentat: „Fată, ai găsit o casă cu totul nouă”.

„O întreagă cameră secretă este o nebunie totală”, a scris altul Altcineva a spus: „Am văzut toată camera, mi-am dorit atât de mult să găsesc așa ceva în casa mea când eram copil”. „Singurul meu gând a fost: cineva a fost ucis acolo”, a scris un alt utilizator speriat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților