Life

Un câine pretențios la mâncare. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală pe TikTok

Un animal de companie mofturos cu hrana sa. Videoclipul cu un Golden Retriever a câștigat foarte multă popularitate pe TikTok.
12.01.2024 | 19:29
Un caine pretentios la mancare Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virala pe TikTok
Un animal de companie mofturos cu hrana sa. Videoclipul cu un Golden Retriever a câștigat foarte multă popularitate pe TikTok. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un câine pretențios la mâncare. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală pe TikTok. Un internaut le-a arătat tuturor care este obiceiul pe care îl are patrupedul atunci când se apropie ora mesei.

Un animal de companie mofturos cu hrana sa. Videoclipul cu un Golden Retriever a câștigat foarte multă popularitate pe TikTok

Un animal de companie mofturos cu hrana sa. Videoclipul cu un Golden Retriever, pe nume Bradley, a câștigat foarte multă popularitate pe TikTok datorită felului său de a fi, dar și pentru că este mai dificil când vine vorba de mâncare.

ADVERTISEMENT

În filmare se observă cum stăpânul pune în bolul câinelui bobițele hrănitoare, însă acesta nici nu se uită la ele. Câteva secunde mai târziu începe să se prefacă că le taie cu un cuțit, precum legumele, și că pune puțină sare.

Și nu se oprește aici. Deschide ușa de la cuptor și lasă mâncarea preț de câteva secunde… Bineînțeles că, hrana câinelui nu a fost gătită nicio secundă, însă surpriza este cu adevărat uriașă când i se oferă pentru a doua oară bolul.

ADVERTISEMENT

Iată că de această dată animalul din rasa Golden Retriever nu mai face niciun moft și începe să savureze tot ce are în castron. Cel mai probabil patrupedul a preluat foarte mult din obiceiurile stăpânului care îl îngrijește.

Peste 7 milioane de aprecieri a primit clipul de pe TikTok. De asemenea, a fost vizualizat de circa 95 de milioane de ori de persoane din lumea întreagă care au lăsat și comentarii savuroase legate de rutina acestui câine.

ADVERTISEMENT

„Când câinele tău are cerințe culinare mai sofisticate decât tine” și „Cine ar fi crezut că un Golden Retriever ar avea asemenea pretenții gourmet?”, sunt doar două mesaje primite de stăpânul acestui animal de companie.

Golden Retriever: caracteristici și trăsături

Câinii din rasa Golden Retriever sunt extrem de populari în rândul oamenilor datorită aspectului drăgălaș, dar și pentru că sunt considerați foarte ascultători. Vor să le facă mereu pe plac persoanelor care au grijă de ei.

ADVERTISEMENT

Sunt caracterizați printr-o bucurie imensă de a învăța lucruri noi și se adaptează ușor la situațiile de zi cu zi. Aceste animale adoră să participe la toate activitățile stăpânilor și nu este de mirare că ajung să se asemene destul de mult.

Multe persoane au declarat că au un instinct protector foarte dezvoltat. Câinii din rasa Golden Retriever  sunt prietenoși, sociabili, docili și calmi. Caracterul jucăuș îi face să se integreze de minune în familiile cu copii. Tolerează bine și viața alături de alte animale.

ADVERTISEMENT
Tags: