News

Ce a găsit un bărbat din Drobeta-Turnu Severin la intrarea în bloc. A sunat de urgență la 112

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a făcut o descoperire terifiantă la intrarea în bloc. Imediat a sunat la 112 pentru ajutor.
09.07.2023 | 11:13
Ce a gasit un barbat din DrobetaTurnu Severin la intrarea in bloc A sunat de urgenta la 112
Șarpe de un metru găsit un bărbat din Drobeta-Turnu Severin la intrarea în bloc. Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a avut parte de un șoc imens în momentul în care se pregătea să intre într-un bloc. În fața imobilului acesta a văzut un șarpe lung de un metru. Nu a stat pe gânduri și a sunat la 112.

Șarpe de un metru găsit un bărbat din Drobeta-Turnu Severin la intrarea în bloc. Jandarmii au intervenit

Incidentul din județul Mehedinți a avut loc sâmbătă. Reptila a fost văzută într-un cartier din Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul care s-a întâlnit cu ea a solicitat ajutor. Intervenția autorităților a fost promptă.

ADVERTISEMENT

Șarpele a fost ridicat de către un echipaj al Jandarmeriei. La fel ca în alte cazuri similare, jandarmii au avut același mod de acțiune. După ce au capturat creatura au eliberat-o în natură.

”Șarpe de peste un metru ridicat de jandarmi din fața unui bloc. Speriată de prezența unui șarpe aflat în fața blocului, o persoană a solicitat astăzi ajutorul apelând numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Un echipaj de Jandarmerie s-a deplasat pe strada Brâncoveanu din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde a găsit un șarpe în lungime de peste un metru în fața ușii de intrare în imobil. După ce a fost ridicată din locul respectiv, reptila a fost eliberată în habitatul natural”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Mehedinți.

Județul Mehedinți, ”invadat” de șerpi în această vară

Astfel de cazuri cu șerpi găsiți în apropierea sau chiar în imobilele oamenilor s-au înmulțit dramatic în județul Mehedinți. În urmă cu exact o săptămână, pe 2 iulie, jandarmii mehedințeni au fost solicitați să intervină în două comune din județul Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Oamenii de ordine au ajutat la îndepărtarea unor șerpi din gospodăriile oamenilor. Apelurile s-au primit în interval de o oră, unul în comuna Husnicioara, celălalt în comuna Breznița de Ocol, cetățenii sesizând prezența șerpilor în gospodării.

În prima situație, un șarpe a fost găsit în terasă și extras din spatele unui frigider, celălalt șarpe fiind îndepărtat de sub podețul din fața locuinței. În scurt timp șerpii de casă au fost îndepărtați și eliberați departe de zonele populate”, se arată într-un alt comunicat al Jandarmeriei.

ADVERTISEMENT

Anterior, pe 29 iunie, la Orșova, aceiași jandarmi au ajutat la îndepărtarea unui șarpe dintr-o locuință. ”Șarpele, în lungime de peste un metru, a fost extras din bucătăria de vară unde a fost găsit. Ulterior, a fost eliberat într-o zonă cu vegetație”, au precizat autoritățile.

ADVERTISEMENT