Life

Ce a găsit un bărbat pe un telefon pierdut la mare. A stat 33 de zile în apă

Ce a găsit un bărbat pe un telefon pierdut la mare. Dispozitivul mobil a stat un număr record de zile în apă: 33! Ce s-a găsit pe el.
26.04.2023 | 23:57
Ce a gasit un barbat pe un telefon pierdut la mare A stat 33 de zile in apa
Ce a găsit un bărbat pe un telefon pierdut la mare. Foto Fox4news / Zach Siggelkow
ADVERTISEMENT

Ce a găsit un bărbat pe un telefon pierdut la mare. Dispozitivul mobil a stat 33 de zile în apă. Iată ce s-a găsit pe el, de fapt.

Ce a găsit un bărbat pe un telefon pierdut la mare

Un bărbat care făcea scufundări a găsit un telefon pe sub apă. Acesta a decis să îl ia cu el acasă și să încerce să dea de proprietar. A folosit un truc binecunoscut despre apă și telefoane, astfel că a pus dispozitivul în orez.

ADVERTISEMENT

Acesta a reușit să deschidă dispozitivul după zile bune. A durat o săptămână până să se deschidă telefonul, iar scafandrul a reușit să afle adresa de mail a proprietarului.

Astfel, el l-a anunțat pe bărbatul supărat că își pierduse telefonul că l-a găsit și că este acum funcțional. Este vorba despre ultimul model de iPhone, 14 Pro Max, un telefon deloc ieftin.

ADVERTISEMENT

Cum și-a pierdut bărbatul telefonul sub apă

Bărbatul a povestit și modalitatea stupidă prin care și-a pierdut telefonul. Acesta a vrut să meargă cu caiacul și a decis să ia și celularul cu el, chiar dacă mama lui l-a avertizat că l-ar putea pierde. Nu a ascultat-o și iată că exact așa s-a și petrecut totul.

„Mi-am pierdut telefonul în ultima zi din vacanța noastră. După ce mama mi-a spus să nu merg la caiac”, a povestit Zack Siggelkow, potrivit fox4news.com.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai povestit și cum s-a întâmplat totul. Acesta a spus că era preocupat să înregistreze tot ce se întâmpla în jurul lui, moment în care a venit un val și l-a doborât cu tot cu telefon.

„Înregistram avioanele și bărcile care treceau când a venit valul și am căzut.  Am luat caiacul, vâsla și vesta de salvare, dar mi-am pierdut telefonul și ochelarii de soare.

ADVERTISEMENT

Am fost șocat și un pic supărat, dar pe moment am început să râd pentru că mama a avut dreptate”, a spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: