Sport

Ce a învățat Ionuț Panțîru după ultima ispravă pe net! Cât a donat pe LIVE din salariul imens pe care îl primește de la Gigi Becali la FCSB! Video

Ionuț Panțîru este accidentat, dar este din nou vedetă pe internet, după ce i-a donat unui streamer online, cunoscut pentru content de fotbal, și a avut o aluzie asupra presei.
10.04.2024 | 17:01
Ce a invatat Ionut Pantiru dupa ultima isprava pe net Cat a donat pe LIVE din salariul imens pe care il primeste de la Gigi Becali la FCSB Video
Ionuț Panțîru, nouă apariție pe YouTube, ironic la adresa presei / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru nu pare să revină prea curând în garnitura de start a FCSB-ului, însă apare în mediul online frecvent. Cunoscut pentru intervenția telefonică într-un live anterior, Panțîru a revenit pe alt live și i-a donat unui streamer.

O nouă apariție pe YouTube pentru Ionuț Panțîru

Aflat frecvent pe banca FCSB-ului, Ionuț Panțîru nu pare a fi o soluție pentru Elias Charalambous. MM Stoica s-a făcut zid de nenumărate ori în fața fundașului care n-a mai jucat constant de aproape 3 ani.

ADVERTISEMENT

Andu, un celebru streamer online pentru content de fotbal a susținut un live marți seară. Principalul subiect al live-ului a fost reacția la meciul Real Madrid – Manchester City, iar pe parcursul streamului Ionuț Panțîru a și apărut episodic.

Fundașul stânga a donat 25 de euro pentru streamer din salariul său consistent de la FCSB, 10.000 de euro pe lună. Panțîru are 3 meciuri în ultimele 3 sezoane, astfel că a încasat 120.000 de euro per meci, 18.000 euro pe minut jucat!

ADVERTISEMENT

Donația fundașului FCSB-ului a fost primită cu ovații din partea lui Andu și a prietenilor săi: „Paaaaaanțiiii!“. Andu a fost cel care l-a dat de gol pe Panțîru: „Mulțumim, frate! Mersi mult, Panți“.

Dialogul a fost unul amuzant, unde streamerul a spus că la suma de 100 de euro vor avea un moment special, vor flutura tricourile și vor face o coregrafie. Panțîru a ținut să îi trimită un mesaj după gluma lui Andu, spunând sec: „Nu mă, că mă dau ăștia în presă iar“!

ADVERTISEMENT

Ce a învățat Panțîru după ultima ispravă pe net

Mai multe prezențe în live-uri pe YouTube decât meciuri în 2024

Scenele de marți au fost amuzante, păstrând proporțiile pamfletului, însă ceea ce este șocant este intervenția anterioară a lui Panțîru. În urmă cu câteva săptămâni, fundașul stânga a intrat pe live-ul unui streamer denumit Str3su, care sub influența alcoolului ar fi sunat-o pe soția acestuia.

Ionuț Panțîru are doar un meci jucat în 2024, într-un joc al FCSB-ului din sezonul regular, contra celor de la UTA. Fundașul stânga a jucat doar două minute în victoria clubului din Berceni cu 4-0!

ADVERTISEMENT

Panțîru speră că se va reîntoarce pe teren și să fie din nou piesă de bază în garnitura FCSB-ului. Gigi Becali i-a oferit susținerea sa fundașului stânga, considerând că ajutorul lui Dumnezeu îi poate salva cariera lui Panțîru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,05 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj - FCSB