Sport

Cine este soția lui Ionuț Panțîru! Femeia a fost sunată în miez de noapte de un youtuber și fotbalistul de la FCSB a început să înjure. Foto

Ionuț Panțîru joacă foarte rar la FCSB, însă de curând a intrat într-un scandal uriaș din cauza soției sale. A avut un dialog plin de înjurături cu un youtuber.
02.04.2024 | 08:00
Ionuț Panțîru joacă foarte rar la FCSB, însă de curând a intrat într-un scandal uriaș din cauza soției sale. A avut un dialog plin de înjurături cu un youtuber. Sursă foto: Instagram @alexandraioana
ADVERTISEMENT

În mediul online a apărut un filmuleț în care fundașul stânga a avut un dialog incredibil cu Ţincuşe Alexandru, deținătorul canalului de Youtube ”Str3su”. Cei doi se înjură din cauza faptului că youtuber-ul a sunat-o pe soția fotbalistului.

Soția lui Ionuț Panțîru este o fostă handbalistă

Discuția este absolut halucinantă, dar să vedem cine este subiectul principal. Alexandra Ioana Banciu este soția lui Ionuț Panțîru din mai 2022, iar naș de cununie le este antrenorul Mihai Pintilii. Cei doi formează un cuplu încă din toamna anului 2019.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondă alături de care fundașul stânga de la FCSB a ales să-și lege destinele are o legătură mai veche cu sportul. Până să ajungă să se iubească cu Panțîru, ea a practicat handbalul. Alexandra Ioana Banciu a jucat pe semicerc la Dinamo, marea rivală a ”roș-albaștrilor”, și a prins chiar și echipa națională a României la nivel de junioare.

Cei doi au împreună un băiețel. Acest moment special din viața lui Ionuț Panțîru care l-a ajutat să treacă mai ușor peste perioada dificilă în care nu a putut juca fotbal timp de doi ani și jumătate din cauza unei accidentări teribile.

ADVERTISEMENT

Panțîru și soția sa, declarații de dragoste în mediul online

Fundașul stânga și soția sa nu s-au sfiit să-și arate dragostea ori de câte ori au putut. Nu de puține ori, cei doi au făcut postări pe rețelele de socializare în care și-au declarat iubirea unul pentru celălalt.

”Într-o lume atât de rea, tu ești pacea și fericirea mea. La mulți ani sufletului meu pereche, omului ce mă liniștește și pe care îl iubesc fără margini. Dumnezeu să-ți binecuvânteze toți pașii în viață, să rămâi același om minunat ș suflet pur pentru totdeauna”, i-a transmis Alexandra pe Instagram, când fotbalistul a împlinit 26 de ani.

ADVERTISEMENT

La începutul sezonului, Ionuț Panțîru a reușit să treacă peste toate problemele medicale și, în ciuda tuturor pronosticurilor care îi anunțau cariera încheiată, a revenit în lotul celor de la FCSB.

”Doar cine poate duce, primește atâtea”, a scris soția fundașului stânga pe contul personal de Instagram. La scurt timp, Ionuț Panțîru i-a răspuns: ”Te iubesc! Fără susținerea ta, nu reușeam nimic”.

ADVERTISEMENT

Limbajul folosit de Ionuț Panțîru în dialogul purtat cu youtuber-ul, înaintea meciului Farul – FCSB 0-1, i-a lăsat mască pe invitații FANATIK SUPERLIGA, iar moderatorul Horia Ivanovici a reacționat extrem de dur.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Universitatea Craiova