Sport

Revenire la FCSB anunțată de Gigi Becali: ”Am vorbit cu MM și mi-a zis că vine singur”

Gigi Becali a declarat că Ionuț Panțîru va reveni pe teren în tricoul FCSB, chiar dacă acesta nu a mai bifat un meci oficial de o perioadă lungă de timp.
14.01.2024 | 20:43
Revenire la FCSB anuntata de Gigi Becali Am vorbit cu MM si mia zis ca vine singur
Gigi Becali anunță o revenire la FCSB. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru a fost accidentat involuntar la genunchi în aprilie 2021, de coechipierul său Adrian Șut, și a suferit trei intervenții chirurgicale, fiind aproape de a nu mai juca fotbal. Acesta a revenit pe teren în septembrie 2023, bifând doar 8 minute în acest sezon aa SuperLigii, cu Sepsi OSK.

Gigi Becali crede că Ionuț Panțîru va reveni pe teren

Gigi Becali este de părere că aventura lui Ionuț Panțîru pe terenul de fotbal nu este încheiată și o să revină în tricoul FCSB în acest an. Patronul roș-albaștrilor crede că Dumnezeu o să îl răsplătească pe Panțîru pentru efortul depus să se recupereze după accidentare și o să fie un fotbalist mai bun decât înainte.

ADVERTISEMENT

”Eu am zis așa, dar nu știu dacă o să fie așa. Eu cred că el nu ar mai trebui să joace după ce s-a întâmplat, dar el suferă și depune muncă. Mi-a zis Mihai (n.red. – Mihai Stoica) că el vine singur, se antrenează singur, o să facă o minune Dumnezeu cu ăsta pentru că depune efort și se chinuie. O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun. Eu cred în Panțîru pentru că s-a chinuit și muncește mult de tot”, a decalart Gigi Becali pentru ProSport.

Decizia luată de FCSB după transferul lui Nana Antwi

Din informațiile noastre, FCSB a decis să îi prelungească înțelegerea lui Vali Crețu până în vară. Fundașul dreapta a fost luat în cantonamentul FCSB fără un contract valabil, precedenta înțelegere expirând la 31 decembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă l-au adus pe Antwi, oficialii roș-albaștrilor au luat decizia de a-l păstra în echipă și pe Crețu, unul dintre cei mai longevivi fotbaliști de la FCSB. Astfel, fundașul dreapta “scapă” pentru a treia oară în ultimele șase luni de reziliere.

Gigi Becali, reacție ironică la adresa Rapidului

Pe lângă Damjan Djokovic, care a semnat în această iarnă, Rapid i-a mai transferat pe Răzvan Oaidă și Iulian Cristea. Mutările giuleștenilor l-au făcut să răbufnească pe Gigi Becali. Patronul nu crede în șansele „alb-vișiniilor” la câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

„Rapid vrea să câştige titlul cu jucătorii pe care îi dau eu afară? Rapid nu va lua titlul. Pentru asta, trebuie să dai unu-două milioane pe un jucător”, spunea Gigi Becali. Dan Șucu i-a transmis un mesaj public rivalului.

„Vreau să transmit un mesaj public și vreau să-i spun domnului Becali că ceea ce spune dumnealui, că Rapidul nu are cum să ia titlul cu jucătorii la care renunță FCSB, este o teorie falsă. 

ADVERTISEMENT

Am bătut FCSB și cu Oaidă și cu Iulian Cristea, fotbaliști veniți de la FCSB și suntem ferm convinși că o să batem FCSB și cu Djokovic, adică tot cu fotbaliști veniți de la FCSB. Domnul Becali s-a înșelat. Acești fotbaliști sunt de mare valoare”, a declarat Dan Șucu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
1,50 este cota BETANO pentru „1 solist” la FCSB - UTA Arad