ADVERTISEMENT
Life

Ce a învățat Katie Holmes din pandemia de COVID-19. “Apreciez fiecare moment al vieții”

Autor: Andreea Stanaringa | 12.11.2020 | 15:58
Ce a învățat Katie Holmes din pandemia de COVID-19.
Ce a învățat Katie Holmes din pandemia de COVID-19. Sursa foto: pureview.com

Actrița Katie Holmes a dezvăluit ce a învățat din pandemia de COVID-19 în cadrul unui interviu pentru o revistă. Vedeta se află la New York în acest moment, unde lucrurile au fost destul de grave din cauza numărului mare de infectări. 

ADVERTISEMENT

Actrița în vârstă de 41 de ani a scris un articol pentru ediția australiană a revistei “Vogue” și a explicat situația pandemiei din New York, unde locuiește alături de partenerul ei, bucătarul Emilio Vitolo Jr, relatează click.ro.

Katie Holmes a declarat că atmosfera din metropola americană s-a schimbat foarte mult de când există măsurile de protecție, mai ales că înainte exista mereu animație pe străzi.

Ce a învățat Katie Holmes din pandemia de COVID-19

Katie Holmes vorbit despre efectele pandemiei de CVOID-19 asupra New York-ului, orașul care nu doarme niciodată, așa cum este cunoscut. Titlul nu a mai fost valabil și anul acesta, SUA fiind țara cu cele mai multe decese provocate de virusul devastator.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialul “Dawson’s Creek” este de părere că oamenii se confruntă cu probleme la nivel psihic și fizic și că au fost nevoiți să meargă înainte chiar dacă le-a fost teamă, notează republicworld.com. Totodată, actrița a învățat să aprecieze fiecare moment al vieții.

Din moment ce nu mai joacă în filme, Katie Holmes a avut timp pentru alte hobby-uri, mai exact pictura, scrisul și croitoria. În acest sens, pandemia a avut și beneficii pentru ea și a fost recunoscătoare pentru timpul petrecut acasă, mai ales că a putut să stea mai mult timp cu fiica ei adolescentă.

Deși este o perioadă tensionată și incertă, Katie încearcă să-și mențină optimismul și să vadă partea plină a paharului fără a se gândi prea mult la viitor.

ADVERTISEMENT

Katie Holmes este fericită alături de partenerul ei, Emilio Vitolo Jr., în vârstă de 33 de ani. Actrița a reușit să-și găsească fericirea după mulți ani în care norocul nu a fost de partea ei în plan amoros. Bărbatul lucrează la restaurantul împreună cu familia, cumpărat de tatăl lui încă din 1990 și care poartă numele “Emilio Ballato”, situat în cartierul SoHo.

Anul trecut, vedeta a încheiat relația de 6 ani cu actorul Jamie Foxx (52 de ani), însă și-a găsit destul de repede alinarea în brațele altui bărbat. Actrița a fost căsătorită cu Tom Cruise (58 de ani) între 2006 și 2012 și au împreună o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!