Life

Ce a pățit Ana Porgras la Survivor România 2024. A șocat pe toată lumea: “Din momentul ăsta…”

Ce a pățit Ana Porgras la Survivor România 2024. Anunțul Faimoasei a șocat pe toată lumea. Ce a spus înainte de Jocul pentru Provizii.
06.02.2024 | 23:43
Ce a patit Ana Porgras la Survivor Romania 2024 A socat pe toata lumea Din momentul asta
Anunțul făcut de Ana Porgras la Survivor All Stars 2024. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a șocat pe toată lumea la Survivor All Stars România 2024. Fosta gimnastă a făcut un anunț neașteptat înainte de a începe Jocul pentru Provizii.

Ce s-a întâmplat cu Ana Porgras la Survivor România 2024. Anunțul ei a șocat pe toată lumea

A început o nouă săptămână la Survivor All Stars România 2024. Concurenții au disputat un nou joc, cel pentru Provizii, care a fost câștigat de Războinici.

ADVERTISEMENT

Înainte de a începe jocul, Faimoșii au disputat despre ruptura din echipa lor, care a pornit de la Jador, în opinia lui Zanni. Acesta l-a acuzat pe interpretul de manele că nu i-a apreciat bunăvoința și că își va schimba atitudinea de acum încolo.

Întrebată de Daniel Pavel cum privește dezbinările din echipa Faimoșilor, Ana Porgras nu a putut exprima, momentan, ce a simțit. Concurenta a făcut, însă, un anunț care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Mai exact, sportiva a spus că nu mai are de gând să lupte pentru echipa ei. Fosta campioană la gimnastică a fost cât se poate de sinceră și a spus că va oferi mai multe detalii atunci când se va simți în stare.

“Domnu’ Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct! (…) Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma. În momentul în care o să mă calmez o să explic exact ce simt și de ce”, a spus Ana Porgras în ediția de marți a emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cuvintele spuse de Ana Porgras au fost un mare șoc pentru coechipierii ei. În plus, în edițiile trecute, nu părea că sportiva are o problemă cu cei din echipa sa.

Mai mult, după ce Faimoșii au câștigat Jocul pentru Imunitate, Ana Porgras s-a relaxat pe plajă, fără sutien, în timp ce vorbea cu Ștefania Stănilă.

ADVERTISEMENT

Din ce face bani Ana Porgras după ce a renunțat la gimnastică

Ana Porgras a participat la Survivor România în 2021, în cel de-al doilea sezon, însă a fost eliminată după numai două luni. Până acum ceva timp, Faimoasa reality show-ului de la Pro TV a fost gimnastă și a câștigat mai multe competiții de-a lungul timpului.

În 2010, Ana Porgras a obținut medalia de aur la bârnă în cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică. A avut mai multe reușite, însă a renunțat la gimnastică și acum are o meserie cu totul diferită.

Sportiva locuiește în Brașov și lucrează ca manichiuristă, meserie care îi place și care o relaxează. Activitatea ei este întreruptă în perioada în care este concurentă la Survivor All Stars.

ADVERTISEMENT