Life

Cu ce se ocupă Ana Porgras de la Survivor România All Stars. Ce face de când a renunțat la gimnastică, nu ii este rușine cu noua ei meserie

Ana Porgras s-a reorientat după ce a renunțat la cariera din gimnastică. Cu ce se ocupă, în prezent, concurenta de la Survivor România All Stars
04.01.2024 | 19:27
Cu ce se ocupa Ana Porgras de la Survivor Romania All Stars Ce face de cand a renuntat la gimnastica nu ii este rusine cu noua ei meserie
Ce face Ana Porgras de când nu mai activează în gimnastică. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ana Porgras este unul dintre numele care a confirmat prezența la Survivor Romania All Stars. Fosta gimnastă nu este deloc străină de competiție, căci a mai fost concurentă și în unul dintre sezoanele trecute. Toată lumea o știe ca fiind gimnastă, dar Ana a renunțat demult la sport și s-a îndreptat spre o altă meserie.

Ce meserie are Ana Porgras după ce s-a retras din gimnastică

Ana Porgras este una dintre cele mai cunoscute concurente de la Survivor. Anul acesta, fosta gimnastă s-a întors în Republica Dominicană, de data asta la Survivor România All Stars. Competiția este mai strânsă ca niciodată, mai ales că este un sezon dedicat exclusiv celor mai buni concurenți din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras a rezistat foarte mult și foarte bine în jungla dominicană, date fiind condițiile precare în care a fost nevoită să stea. Atât ea, cât și restul colegilor au fost privați de tot ceea ce înseamnă confort și trai normal de viață.

Unul dintre marile atuuri ale Anei atunci când vine vorba de competiția Survivor România All Stars este determinare și condiția ei fizică. Faptul că mulți ani la rând a fost gimnastă a ajutat-o foarte mult să își formeze un fizic și o putere de invidiat.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras se numără printre gimnastele de succes ale României. Pasiunea pentru acest sport a descoperit-o de mică, iar cu ajutorul părinților a reușit să facă performanță. Ana a muncit din greu pentru cariera de sportivă, dar a renunțat la ea.

Concurenta de la Survivor România All Stars locuiește în Brașov

În 2010, gimnasta a primit medalia de aur la bârnă pentru prestația ei de la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică. Deși nu este singura ei reușită în domeniul gimnasticii, la un moment dat, a ales să renunțe la tot și să se reprofileze.

ADVERTISEMENT

După ce a renunțat la gimnastică, Ana Porgras s-a confruntat cu episoade destul de grele. Aceasta a avut nevoie de o perioadă bună de timp să își revină și să se redescopere. După ce a început să se simtă mult mai bine, Ana s-a îndreptat către un domeniu care o relaxează.

Înainte de a pleca la Survivor România All Stars, Ana Porgras era manichiuristă în Brașov. Când a început să activeze în acest domeniu, Ana nu s-a gândit prea mult la bani, ci, mai degrabă, la liniștea sa.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras s-a mutat la Brașov pentru că acolo locuia sora ei. După mai multe vizite, a ajuns la concluzia că acel oraș i se potrivește de minune. Nu a stat prea mult pe gânduri și a început să activeze în domeniul cosmetic.

Momentan, Ana și-a întrerupt activitatea pentru a participa la Survivor România All Stars. Însă, înainte de a pleca în Republica Dominicană, aceasta făcea tot ce ține de manichiura doamnelor și a domnișoarelor.

ADVERTISEMENT