Life

Ce a pățit Bobiță din Las Fierbinți. Anunțul lui Mihai Bobonete care i-a îngrijorat pe fani

Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți, a dezvăluit ce a pățit. Actorul de la Pro TV are probleme de sănătate.
06.10.2023 | 17:06
Ce a patit Bobita din Las Fierbinti Anuntul lui Mihai Bobonete care ia ingrijorat pe fani
Ce probleme are Mihai Bobonete. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță din serialul Las Fierbinți, are probleme de sănătate și le-a spus fanilor ce a pățit. Acesta a cerut ajutorul specialiștilor și lucrează pentru a se însănătăși.

Ce a pățit Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți

În plan profesional, Mihai Bobonete este întotdeauna foarte ocupat. În afară de faptul că are un rol în serialul de comedie de la Pro TV încă de când s-a lansat, interpretul lui Bobiță are și alte proiecte, cum ar fi spectacolele de stand-up comedy.

ADVERTISEMENT

Din cauza stilului de viață dezordonat pe care îl are, Mihai Bobonete are probleme serioase de sănătate. Îndrăgitul actor a rămas “blocat de spate” și mers la specialist pentru a rezolva problema.

Comediantul spune că are aceste probleme din cauza kilogramelor în plus, cauzate de faptul că îi place să mănânce și să bea. Astfel, acum lucrează pentru a avea un stil de viață mai sănătos și chiar s-a fotografiat în timp ce era la fizioterapie.

ADVERTISEMENT

“Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc.

Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! Încă o serie de 15 pe mrții mei…”, a spus Mihai Bobonete pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă dintre Mihai Bobonete și soția sa

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, formează un cuplu încă de când erau foarte tineri. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au împreună doi copii, Maria și Octav.

Între actorul din Las Fierbinți și partenera sa de viață este o diferență de vârstă de trei ani. Mai exact, Mihai Bobonete a împlinit 43 de ani în iunie 2023. Este cu trei ani mai mare decât soția lui, care a împlinit, în luna mai, vârsta de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Cătălina Bobonete nu este în lumina reflectoarelor și lucrează într-un domeniu diferit de cel al partenerului ei. Aceasta e make-up artist, însă a absolvit Facultatea de Psihologie.

ADVERTISEMENT