Life

După ani de căsnicie cu Livia, Cătălin Bordea e la un pas de divorț. Un apropiat a făcut anunțul: ”A fost inclusiv la psiholog”

După 9 ani de mariaj cu Livia, Cătălin Bordea e aproape de separare. O persoană din cercul lor a dezvăluit amănunte din relație.
28.06.2023 | 23:23
Dupa ani de casnicie cu Livia Catalin Bordea e la un pas de divort Un apropiat a facut anuntul A fost inclusiv la psiholog
După 9 ani de mariaj cu Livia, Cătălin Bordea e aproape de separare. O persoană din cercul lor a dezvăluit amănunte din relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ani de căsnicie cu Livia, Cătălin Bordea e la un pas de divorț. Un apropiat a făcut anunțul, câștigătorul de la America Express 2023 mergând inclusiv la psiholog pentru a trece peste neînțelegerile din cuplu.

După 9 ani de mariaj cu Livia, Cătălin Bordea e aproape de separare. O persoană din cercul lor a dezvăluit amănunte din relație

Cătălin Bordea și Livia au făcut cununia civilă în anul 2014, iar 5 ani mai târziu ajungeau în fața altarului. După 9 ani de mariaj cei doi sunt aproape de separare, o persoană din cercul lor dezvăluind amănunte din relație.

ADVERTISEMENT

Fostul co-prezentator de la Xtra Night Show a apelat la sfaturile unui specialist pentru a afla ce nu mai merge în legătura amoroasă cu frumoasa brunetă. Vedeta mai are doar câteva imagini cu soția sa pe social media.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin.

ADVERTISEMENT

Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm.

Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult.

ADVERTISEMENT

O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a spus un prieten de-al lui Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Cătălin Bordea și Livia, foarte aproape de despărțire

Cătălin Bordea și Livia sunt foarte aproape de despărțire, lucrurile începând să nu mai meargă între ei încă de vara trecută când comediantul a ales să plece în America Express. Pe Drumul Aurului a făcut echipă cu un coleg de breaslă, Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

Ei au ajuns până în marea finală și au câștigat premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Din păcate, acasă, în România soția concurentului de la Antena 1 pleca să locuiască cu o prietenă foarte bună.

Decizia divorțului pare să fie luată de Livia care susține că flacăra iubirii s-a stins și că nu mai are aceleași sentimente pentru Cătălin Bordea. Cei doi parteneri de viață nu mai formează o familie de ceva vreme.

ADVERTISEMENT