Life

După ani de căsnicie cu Livia, Cătălin Bordea e la un pas de divorț. Un apropiat a făcut anunțul: ”A fost inclusiv la psiholog”

După 9 ani de mariaj cu Livia, Cătălin Bordea e aproape de separare. O persoană din cercul lor a dezvăluit amănunte din relație.
28.06.2023 | 23:23
Dupa ani de casnicie cu Livia Catalin Bordea e la un pas de divort Un apropiat a facut anuntul A fost inclusiv la psiholog
După 9 ani de mariaj cu Livia, Cătălin Bordea e aproape de separare. O persoană din cercul lor a dezvăluit amănunte din relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ani de căsnicie cu Livia, Cătălin Bordea e la un pas de divorț. Un apropiat a făcut anunțul, câștigătorul de la America Express 2023 mergând inclusiv la psiholog pentru a trece peste neînțelegerile din cuplu.

După 9 ani de mariaj cu Livia, Cătălin Bordea e aproape de separare. O persoană din cercul lor a dezvăluit amănunte din relație

Cătălin Bordea și Livia au făcut cununia civilă în anul 2014, iar 5 ani mai târziu ajungeau în fața altarului. După 9 ani de mariaj cei doi sunt aproape de separare, o persoană din cercul lor dezvăluind amănunte din relație.

ADVERTISEMENT

Fostul co-prezentator de la Xtra Night Show a apelat la sfaturile unui specialist pentru a afla ce nu mai merge în legătura amoroasă cu frumoasa brunetă. Vedeta mai are doar câteva imagini cu soția sa pe social media.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin.

ADVERTISEMENT

Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm.

Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult.

ADVERTISEMENT

O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a spus un prieten de-al lui Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Cătălin Bordea și Livia, foarte aproape de despărțire

Cătălin Bordea și Livia sunt foarte aproape de despărțire, lucrurile începând să nu mai meargă între ei încă de vara trecută când comediantul a ales să plece în America Express. Pe Drumul Aurului a făcut echipă cu un coleg de breaslă, Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

Ei au ajuns până în marea finală și au câștigat premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Din păcate, acasă, în România soția concurentului de la Antena 1 pleca să locuiască cu o prietenă foarte bună.

Decizia divorțului pare să fie luată de Livia care susține că flacăra iubirii s-a stins și că nu mai are aceleași sentimente pentru Cătălin Bordea. Cei doi parteneri de viață nu mai formează o familie de ceva vreme.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink