Life

Ce a pățit Crina Abrudan de la Survivor noaptea, în pat cu soțul ei! Întoarsă din Dominicană a avut șocul vieții

Crina Abrudan a făcut dezvăluiri neașteptate după Survivor România 2023. Cu cine a confundat-o soțul său în timpul nopții?
10.04.2023 | 14:45
Ce a patit Crina Abrudan de la Survivor noaptea in pat cu sotul ei Intoarsa din Dominicana a avut socul vietii
Crina Abrudan a făcut dezvăluiri după eliminarea de la Survivor. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Crina Abrudan a dat din casă după ce a ieșit de la Survivor România 2023. Fosta Faimoasă a spus care sunt primele lucruri pe care le-a făcut după eliminarea din show-ul de la Pro TV, dar și cum a confundat-o soțul său în timpul nopții.

Crina Abrudan de la Survivor, confundată de soț cu altcineva în timpul nopții

Crina Abrudan a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea pentru a vorbi despre experiența Survivor și nu numai. Astfel, fosta Faimoasă a răspuns câtorva întrebări unde a ieșit la iveală la ce este atentă atunci când alege locația pentru o vacanță. Vedeta a mărturisit că dacă baia nu este pe placul său, atunci opțiunea pică.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta concurentă de la Survivor a împărtășit cu telespectatorii o întâmplare inedită. Crina Abrudan a spus cum a fost confundată de soțul său, Gabi Popescu, în timpul nopții, în timp ce se aflau în pat.

„Soțul meu vorbește mult în somn. Mă întreabă niște lucruri și este serios. Chiar se ridică și mă întreabă la modul cel mai serios. Ca să-ți spun cea mai ciudată întâmplare, într-o noapte mă mângâia pe cap.

ADVERTISEMENT

Mă confundase cu pisica. Credea că a venit pisica în cameră. Mi-a zis a doua zi că visase că venise pisica din garaj în dormitor și nu înțelegea ce caută. Și mi-a zis, ‘Păi dacă și tu ți-ai prins părul așa în coadă’”, a povestit vedeta la Pro TV.

Care este primul lucru pe care l-a făcut Crina Abrudan după eliminarea de la Survivor

Cât despre primul lucru pe care l-a făcut după ce a ieșit de la Survivor, Crina Abrudan a mărturisit că a cerut să-i fie cumpărată băutura preferată. Iar când a ajuns la hotel, a fugit imediat în baie pentru a se răsfăța.

ADVERTISEMENT

„Am mâncat o pizza, dar îmi era greu să mănânc una întreagă. Mă obișnuisem fără mâncare. Eu nu beau cafea, în schimb beau ceva nesănătos, acidulat, dimineața și acolo cum nu am avut o lună, când am ieșit nu-mi mai trebuia.

Nu-mi mai era așa poftă, dar totuși a fost primul lucru pe care l-am cerut când am plecat de acolo de la consiliu. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi scot trusa cu gel de duș, cu creme. Aveam pielea foarte deshidrată. Primul lucru a fost să fac un duș bun, să stau sub apă fierbinte și să mă îmbălsămez cu tot ce aveam în cameră”, a spus Crina Abrudan.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că am venit atât de devreme”

Chiar dacă la Survivor a supraviețuit doar cu câteva obiecte și a dus lipsa produselor de îngrijire menționate, Crina Abrudan a trăit în jungla dominicană experiențe inedite și a învățat să prețuiască lucrurile simple.

„Cel mai frumos moment al zilei era apusul. Noi aveam o priveliște superbă. Și ne luam fiecare farfuria cu orez ca și cum am merge la film. Deja era coadă, ne așezam pe plajă unul lângă altul. Foarte rar vorbeam între noi.

Cu toții eram cu ochii la soarele ăla roșu. După ce apunea soarele, ne îndreptam spre baracă să ne culcăm. Ce e ce mai frumos este că adormeam cu valurile mării și vedeai cerul plin de stele. Ai senzația că sunt aproape”, a declarat vedeta.

De altfel, Crina Abrudan a recunoscut că regretă faptul că nu a rezistat mai mult la Survivor: „Mie mi-a plăcut. Îmi pare rău că am venit atât de devreme. Eu am zis că vreau să stau între două și trei luni. Dacă aș fi intrat de la început cred că mi-ar fi fost mult mai ușor.

Mie cel mai greu mi s-a părut conviețuirea cu oamenii. Mi s-a părut greu să-mi dau seama astăzi cine în tabăra cui a trecut. La fete a fost o atmosferă foarte frumoasă. Și cu Ionuț Iftimoaie și cu DOC am avut o relație mai apropiată”.

ADVERTISEMENT
Tags: