Life

Șocul pe care l-a trăit o mămică într-un supermarket. Cât a plătit femeia pentru trei felii de cozonac

Cât a ajuns să plătească o româncă pentru câteva grame de cozonac. Clasicul preparat de pe masa de Paște a ajuns un lux.
01.05.2024 | 14:12
Socul pe care la trait o mamica intrun supermarket Cat a platit femeia pentru trei felii de cozonac
Cât a ajuns să plătească o româncă pentru câteva grame de cozonac. Sursa foto: TikTok
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, în ultima vreme am asistat la scumpiri pe bandă rulantă. Prețul alimentelor debusolează multe persoane și fix asta a simțit și o mămică din România. De curând, femeia a cumpărat trei felii de cozonac și a trăit șocul vieții ei.

Mihaela Moise a rămas șocată de prețul pe care îl are cozonacul în această perioadă

Prețurile din România cresc pe zi ce trece, iar românii s-au convins de asta. În perioada sărbătorilor, produsele ”vedetă” sunt mai scumpe ca niciodată. A aflat asta pe pielea ei o mămică din România.

ADVERTISEMENT

Mihaela Moise a fost de curând la cumpărături, iar ceea ce a trăit într-un supermarket a făcut-o să povestească totul pe TikTok. Revoltată și indignată, femeia și-a exprimat fără rețineri frustrarea.

Recent, Mihaela Moise a fost la cumpărături cu fiica sa. Plimbându-se printre raioane, celei mici i-a făcut pofta de cozonac. Fără să stea prea mult pe gânduri, mama sa i l-a cumpărat, fără să știe cât va urma să plătească la casă.

ADVERTISEMENT

Când a venit momentul să plătească pentru cumpărăturile făcute, Mihaela Moise a realizat cu stupoare că faimosul cozonac este un desert de lux. Cel puțin, așa s-ar traduce, având în vedere prețul.

”70 de lei o bucățică de cozonac! Dacă nu cerea copilul, vă imaginați că nu cumpăram. Îmi era poftă și mie când l-am văzut că arăta bine.”, a început Mihaela povestea în online.

ADVERTISEMENT

Mihaela a recunoscut că a a beneficiat de 10% reducere din prețul inițial al cozonacului

Pe o bucățică foarte mică de cozonac, Mihaela Moise a scos din buzunar 70 de lei. Potrivit spuselor ei din mediul online, din acel cozonac putea obține maxim 3 felii. Mihaela a recunoscut că dacă nu i-ar fi fost poftă celei mici, nici nu se apropia de el.

”70 de lei, oameni frumoși, o bucățică de cozonac de îl țin în palmă. Trei felii fac din el. E foarte bun, dar 70 de lei?! Nici nu îți vine să îl mai mănânci.”, a spus Mihaela Moise.

ADVERTISEMENT

Cei care au vizualizat videoclipul postat de Mihaela Moise pe TikTok au reacționat imediat. Cu toții s-au arătat a fi șocați de prețul mare pe care îl are cozonacul în această perioadă. Mulți dintre internauți au spus că un astfel de preț îi convinge că este mai rentabil să îl prepare acasă.

Nu doar cozonacul este mult mai scump anul acesta, de Paște. Majoritatea produselor pe care românii le pun pe masa de sărbătoare au un preț mai mare comparativ cu anul trecut, începând de la faimosul miel, până la ouă.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac...
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac asta
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților