Life

Ce a pățit Gabriela Cristea la câteva zile după ce s-a întors din vacanță: “Nu știam ce să facem”

Gabriela Cristea a dezvăluit ce a pățit după ce a revenit din vacanța în Grecia. Prezentatoarea nici nu a știut ce să facă.
04.08.2023 | 08:16
Ce a patit Gabriela Cristea la cateva zile dupa ce sa intors din vacanta Nu stiam ce sa facem
Ce i s-a întâmplat Gabrielei Cristea. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea le-a povestit urmăritorilor ce a pățit la doar câteva zile după ce a revenit din vacanță. Vedeta a trecut printr-o întâmplare cu totul neplăcută chiar la ea acasă.

Ce a pățit Gabriela Cristea la puțin timp după ce s-a întors din vacanță. Vedeta a povestit totul pe rețelele sociale

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele lor s-au întors din vacanța în Grecia, acolo unde au petrecut clipe minunate împreună.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut prea mult timp de la întoarcerea din vacanță, că Gabriela Cristea a avut parte de o întâmplare neplăcută. Totul s-a petrecut chiar în curtea casei sale. Vedeta a împărtășit totul cu urmăritorii, în timp ce își ținea gheață pe picior.

În timp ce își ajuta soțul prin curte, vedeta a simțit, la un moment dat, o înțepătură puternică. Prezentatoarea a realizat că a fost înțepată de o viespe. În primă fază, nici nu a știut ce reacție să aibă.

ADVERTISEMENT

După ce a scăpat de șocul înțepăturii, Gabriela Cristea a început să aplice toate remediile pe care le știa. Victoria, fiica ei cea mare, a trecut și ea printr-o întâmplare similară, atunci când a fost înțepată de albină.

“Astăzi mi s-a întâmplat o chestie din ciclul ‘Ce ceri tu și ce îți oferă providența’. Adică, soțul m-a rugat sa îl ajut să filmeze ceva și a răscolit un cuib de viespi și eu m-am trezit cu viespea pe picior, cu o mușcătura de viespe.

ADVERTISEMENT

Nu mai știam ce să facem! A mai mușcat-o odată pe Victoria albina și atunci m-am gândit că ar fi bine să discutăm un pic și despre remedii.

Primul impact a fost s-o întreb pe Victoria: ‘Mama, ce ți-am făcut când te-a mușcat albina?’. Dar ne-am adus aminte de primul lucru: am pus gheață”, a povestit Gabriela Cristea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Victoria s-a alăturat și ea discuției, amintindu-și cât de mult a durut-o pe ea înțepătura. Micuța a empatizat cu mama ei, care a recunoscut că o doare foarte tare.

Gabriela Cristea i-a spus fiicei sale că înțepătura îi va trece până când se va mărita, după care micuța i-a dat o replică foarte amuzantă mamei sale.

“Dar știi, la tine pot să spun că până te măriți îți trece, dar eu sunt deja măritată. Ce mă fac?”, a întrebat-o prezentatoarea pe fiica ei. “Poate până îmbătrânești!”, a răspuns Victoria.

ADVERTISEMENT