News

Ce a pățit Gina Pistol după ce a filmat un spot publicitar: ”Nu ai dicție, lasă-te, nu e pentru tine”

Ce i s-a întâmplat Ginei Pistol după ce a distribuit o reclamă în social media. Foarte multe persoane cred că nu are dicție.
14.04.2023 | 12:25
Ce a patit Gina Pistol dupa ce a filmat un spot publicitar Nu ai dictie lasate nu e pentru tine
Ce i s-a întâmplat Ginei Pistol după ce a distribuit o reclamă în social media. Foarte multe persoane cred că nu are dicție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a păţit prezentatoarea de la Chefi la cuțite după ce a filmat un spot publicitar. Internauții susțin că vedeta de la Antena 1 nu are deloc dicție și că ar trebuie să se lase de această meserie pentru că nu e pentru ea.

Ce i s-a întâmplat Ginei Pistol după ce a distribuit o reclamă în social media. Foarte multe persoane cred că nu are dicție

Gina Pistol a renunțat la aparițiile pe micile ecrane, dar este în continuare foarte activă pe rețelele de socializare, unde recent a distribuit o reclamă. Vedeta apare pe social media cu animalul său de companie.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley vorbește despre sterilizarea pisicului și hrana pe care o oferă acestuia și promovează un aspirator, însă la scurt timp a început să primească mesaje dure și critici. Internauții cred că blondina nu are calitățile necesare pentru astfel de proiecte.

De asemenea, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a fost pusă la zid și pentru că a plâns când și-a pus fiica din greșeală în mediul virtual. Oamenii cred că a exagerat enorm, mai ales că sunt multe vedete internaționale care-și expun micuții pe Internet. Rihanna a fost dată exemplu.

ADVERTISEMENT

„Nu ai dicție și ai o voce enervantă! Lasă-te! Nu e pentru tine, fără supărare!”, „Crește-ți copilul și lasă-te de tv!”, „Ești urâtă”, „Nu-i pasă ei la câți bani face pe spatele fraierilor urmăritori”.

„Lasă-ne, urlai că îți vede lumea plodu’, duceți-vă și stați închiși în vreun beci, că sunteți neinteresanți”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de oameni pe pagina de Instagram a Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, o persoană obsedată de curățenie

Gina Pistol mărturisea în urmă cu ceva vreme că este o persoană obsedată de curățenie și că nu suportă deloc mizeria și dezordinea din casă. Vedeta are grijă ca toate lucrurile să fie puse la locul loc, chiar dacă are un copil de numai 2 ani.

Cunoscuta moderatoare tv se ocupă singură de toate treburile din locuința din Cernica în care stă cu fiica sa și a lui Smiley, Josephine Ana. Frumoasa blondină nu a recurs la ajutoare și spune că este foarte tipicară.

ADVERTISEMENT

„Sunt la fel de tipicară (nr. când face curat). Este epuizant, am avut momente, doamne… Eu ca să funcționez bine am nevoie de ordine în jurul meu. Încerc să țin ordine pe cât posibil”, dezvăluia vedeta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: