Life

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la Cuțite. Povestea tragică a unei mame care a emoționat-o

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. A emoționat-o povestea tragică a unei mame.
06.04.2023 | 17:24
Gina Pistol in lacrimi la Chefi la Cutite Povestea tragica a unei mame care a emotionato
Ce i-a dezvăluit concurenta de la Chefi la Cuțite, Ginei Pistol. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a început să plângă în ediția de miercuri seară a emisiunii Chefi la Cuțite. Prezentatoarea a fost impresionată până la lacrimi de povestea tragică a unei concurente, mamă a unui copil. Femeia a relatat cu ce episod crunt s-a confruntat.

Gina Pistol, impresionată până la lacrimi de povestea unei mame de la Chefi la Cuțite

Concurenta care a emoționat-o pe Gina Pistol a dezvăluit că i-a murit copilul pe care îl adoptase. Adelina Toncean a înfiat un băiețel care suferea de o malformație cardiacă foarte gravă. Și-a dorit să-l salveze, în pofida spuselor medicilor că nu va mai supraviețui multă vreme. Nu a mai putut fi operat la timp, astfel că cel mic s-a stins în 2014.

ADVERTISEMENT

Moartea băiețelului său adoptat a determinat-o pe Adelina Toncean să pună bazele unei asociații, care se ocupă de transportul aerian, în spitalele de peste hotare, al copiilor care suferă de cele mai dificile afecțiuni și care nu dispun de condițiile necesare în unitățile medicale din țara noastră.

”Noi de doi ani și jumătate facem lucruri grele, tot cu iubire. Transportăm copii foarte grav bolnavi care au nevoie să ajungă la spital din afara țării, să se facă bine. Îi transportăm cu avioane medicale.

ADVERTISEMENT

Ideea a plecat de la un băiețel blond, care acum mulți ani a devenit fiul meu adoptiv. S-a născut cu o malformație cardiacă foarte gravă și care, poate pentru că România nu era pregătită, nu a fost operat la timp.

Se operează în jurul vârstei de două – trei săptămâni. Cristi avea deja doi ani jumate când ne-am întâlnit. Deși medicii îmi spuneau mereu că nu există nicio șansă ca el să trăiască, niciodată nu am crezut. (…) Pe 25 octombrie 2014, a apucat doar să mă mai strige că nu mai poate respira și în câteva minute a murit”, a detaliat concurenta.

ADVERTISEMENT

Adelina Toncean i-a impresionat pe jurați cu desertul favorit al fiului ei decedat

După ce și-a relatat povestea, Adelina Toncean a pășit în fața juraților cu preparatul său. Concurenta a făcut o prăjitură din dovleac, pe care a numit-o ”Blondie”, și care era favorita copilului ei, care a plecat printre îngeri. Când cel mic trăia, Adelina avea un ajutor în prepararea prăjiturii.

Adelina Toncean a mai dezvăluit că Florin Dumitrescu a ajutat cândva la strângerea de fonduri pentru doi bebeluși, cu afecțiuni cardiace extrem de grave, din asociația sa. Cheful a făcut posibilă donarea a 70.000 de euro, într-o zi, pentru salvarea vieții copiilor.

ADVERTISEMENT

La final, Adelina a primit două cuțite, prăjitura fiind mai mult pe placul lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu. Florin Dumitrescu nu a oferi niciun cuțit, dar în cele din urmă s-a răzgândit și i-a oferit în semn de prietenie un cuțit argintiu.

ADVERTISEMENT