Life

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la Cuțite. Povestea tragică a unei mame care a emoționat-o

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. A emoționat-o povestea tragică a unei mame.
06.04.2023 | 17:24
Gina Pistol in lacrimi la Chefi la Cutite Povestea tragica a unei mame care a emotionato
Ce i-a dezvăluit concurenta de la Chefi la Cuțite, Ginei Pistol. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a început să plângă în ediția de miercuri seară a emisiunii Chefi la Cuțite. Prezentatoarea a fost impresionată până la lacrimi de povestea tragică a unei concurente, mamă a unui copil. Femeia a relatat cu ce episod crunt s-a confruntat.

Gina Pistol, impresionată până la lacrimi de povestea unei mame de la Chefi la Cuțite

Concurenta care a emoționat-o pe Gina Pistol a dezvăluit că i-a murit copilul pe care îl adoptase. Adelina Toncean a înfiat un băiețel care suferea de o malformație cardiacă foarte gravă. Și-a dorit să-l salveze, în pofida spuselor medicilor că nu va mai supraviețui multă vreme. Nu a mai putut fi operat la timp, astfel că cel mic s-a stins în 2014.

ADVERTISEMENT

Moartea băiețelului său adoptat a determinat-o pe Adelina Toncean să pună bazele unei asociații, care se ocupă de transportul aerian, în spitalele de peste hotare, al copiilor care suferă de cele mai dificile afecțiuni și care nu dispun de condițiile necesare în unitățile medicale din țara noastră.

”Noi de doi ani și jumătate facem lucruri grele, tot cu iubire. Transportăm copii foarte grav bolnavi care au nevoie să ajungă la spital din afara țării, să se facă bine. Îi transportăm cu avioane medicale.

ADVERTISEMENT

Ideea a plecat de la un băiețel blond, care acum mulți ani a devenit fiul meu adoptiv. S-a născut cu o malformație cardiacă foarte gravă și care, poate pentru că România nu era pregătită, nu a fost operat la timp.

Se operează în jurul vârstei de două – trei săptămâni. Cristi avea deja doi ani jumate când ne-am întâlnit. Deși medicii îmi spuneau mereu că nu există nicio șansă ca el să trăiască, niciodată nu am crezut. (…) Pe 25 octombrie 2014, a apucat doar să mă mai strige că nu mai poate respira și în câteva minute a murit”, a detaliat concurenta.

ADVERTISEMENT

Adelina Toncean i-a impresionat pe jurați cu desertul favorit al fiului ei decedat

După ce și-a relatat povestea, Adelina Toncean a pășit în fața juraților cu preparatul său. Concurenta a făcut o prăjitură din dovleac, pe care a numit-o ”Blondie”, și care era favorita copilului ei, care a plecat printre îngeri. Când cel mic trăia, Adelina avea un ajutor în prepararea prăjiturii.

Adelina Toncean a mai dezvăluit că Florin Dumitrescu a ajutat cândva la strângerea de fonduri pentru doi bebeluși, cu afecțiuni cardiace extrem de grave, din asociația sa. Cheful a făcut posibilă donarea a 70.000 de euro, într-o zi, pentru salvarea vieții copiilor.

ADVERTISEMENT

La final, Adelina a primit două cuțite, prăjitura fiind mai mult pe placul lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu. Florin Dumitrescu nu a oferi niciun cuțit, dar în cele din urmă s-a răzgândit și i-a oferit în semn de prietenie un cuțit argintiu.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de...
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de ”afaceri”. A fost și în arest
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română