Life

Ce a pățit Ileana Sterp cu puțin timp înainte de nunta Getuței Sterp. Nu i-a venit să creadă prin ce trece: “Se vede groaznic”

Ileana Sterp, peripeții înainte de nunta surorii sale, Getuța Sterp. Ce a pățit tânăra cu rochia pregătită pentru eveniment.
02.10.2022 | 11:11
Ce a patit Ileana Sterp cu putin timp inainte de nunta Getutei Sterp Nu ia venit sa creada prin ce trece Se vede groaznic
Ce a pățit Ileana Sterp cu o zi înainte de nunta surorii sale. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a dezvăluit că era să rămână fără rochie pentru nunta surorii sale, Ileana Sterp. Tânăra a povestit cum s-a întâmplat totul.

Ce a pățit Ileana Sterp cu o zi înainte de nunta surorii sale, Getuța Sterp

Duminică, 2 octombrie, este mare sărbătoare în familia Sterp. Toți membrii familiei asistă la nunta Getuței Sterp și chiar cu o zi înainte de eveniment, Ileana Sterp a avut parte de o întâmplare nefericită cu rochia pe care și-a comandat-o la croitorie.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a mărturisit pe canalul său de youtube că rochia care i-a fost creată nu a corespuns așteptărilor ei, mai exact, culoarea nu i-a plăcut deloc. Drept urmare, a refuzat-o, iar croitoreasa i-a înapoiat banii.

Rămasă fără vestimentația dorită, Ileana Sterp s-a văzut nevoită să-și caute o altă rochie, pe ultima sută de metri. Zis și făcut, ba chiar și-a cumpărat nu doar una, ci trei.

ADVERTISEMENT

” (…) Rochia era croită frumos, dar culoarea nu era ce trebuie și aici eram în căutarea altor rochii, era vineri seara. E sâmbătă dimineața și noi am fost la spovedit toți patru. Acum mergem acasă și ei trebuie să mă duc să-mi caut altă rochie, pentru că nu-mi place deloc culoarea, nu prea-mi place nimic la ea.

În interior se vede într-un fel, dar în exterior se vede groaznic, e un mov așa, nu pot s-o port și parcă presimțeam că ceva nu o să-mi placă. Asta e, eu voiam un maro ca să meargă cu costumul lui Dani, dar movul ăsta chiar nu merge cu nimic.

ADVERTISEMENT

Sper să mai găsesc astăzi ceva. Am fost la Deva și am găsit altă rochie. Alte 3 rochii mi-am mai cumpărat, pentru că nu m-am putut decide, mi-am găsit niște rochii foarte frumoase, chiar în Deva, aici lângă noi, că mereu căutăm în alte orașe, ne gândim că nu aici (…) ”, a detaliat Ileana Sterp în vlogul său.

Cine este soțul Getuței Sterp

La finalul acestui weekend, Geta Sterp se căsătorește cu partenerul ei, Sebastian Crăciunescu, alături de care are o relație de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Familia Sterp este foarte celebră în showbiz. Totul a pornit odată cu notorietatea lui Culiță Sterp, cântăreț de muzică de petrecere. Culiță Sterp este frate cu Ileana și Getuța Sterp, dar și cu Iancu Sterp.

În ultima vreme, membrii familiei au devenit virali în online, prin prisma rețelelor de socializare. Adesea postează vloguri pe youtube, adunând mulțimi de vizualizări.

ADVERTISEMENT
Tags: