Life

Ce a pățit Medeea Marinescu în plină zi, pe stradă. Cum a rămas vedeta fără 50 de lei

Medeea Marinescu a trecut prin momente la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Un gest cât se poate de frumos, s-a transformat în cu totul altceva.
27.01.2023 | 18:01
Ce a patit Medeea Marinescu in plina zi pe strada Cum a ramas vedeta fara 50 de lei
Ce a pățit Medeea Marinescu în timpul unei vizite la veterinar. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Medeea Marinescu a mers la medicul veterinar, alături de soțul ei, pentru a afla ce are pisica sa.

Ce a pățit Medeea Marinescu într-un cabinet veterinar

Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi că animalul de companie era somnolent, apatic, iar în timp ce aștepta pe scaun, o măicuță, în haine negre, îi admira pisica.

Mai apoi, măicuța s-a băgat în vorbă cu vedeta și printre altele, i-a cerut 200 de lei, pentru a putea ajunge la Prislop. Femeia i-a mai spus Medeei că a rămas fără bani și că nu se mai poate întoarce la Mănăstire.

ADVERTISEMENT

Soțul faimoasei actrițe, George, a spus că nu are bani cash la el, în timp, în timp ce Medeea a spus că are în jur de 100 de lei și că este dispusă să o ajute pe măicuță.

Mai apoi, Medeea Marinescu a întrebat-o pe femeia îmbrăcată în negru ce caută într-un cabinet veterinar, iar aceasta i-a răspuns că a venit doar ca să se odihnească și să se încălzească puțin.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Medeea Marinescu și-a dat stam că ceva este în neregulă

Cântărind bine povestea măicuței, vedeta a început să aibă mai multe semne de întrebare, așa că a decis să nu îi dea 100 de lei, ci mai degrabă 50 de lei, pe care femeia i-a luat imediat.

În buzunarul în care aceasta și-a pus banii însă, Medeea Marinescu a observat un pachet de țigări, dar și o brichetă.

ADVERTISEMENT

”Și pentru încrederea mea s-a înjumătățit, se înjumătățesc și banii. Îi dau 50 de lei. Îmi mulțumește și îi bagă în buzunarul hainei negre. Ghinion.

Buzunarul rămâne lărgit și lângă bani observ un pachet de țigări și o brichetă. Zic:

– Da’ văd că la Prislop se și fumează!”, a mai povestit actrița, pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Medeea Marinescu după ce și-a dat seama că a fost păcălită

Măicuța respectivă a plecat mai apoi din cabinetul veterinar, ia atât Medeea Marinescu cât și soțul, ei dar și cele două asistente au rămas șocați pentru un moment, însă apoi s-au amuzat continuu.

Mai apoi însă, actrița și-a dat seama că a fost înșelată și mai rău de atât și-a dat seama că asistentele de la cabinetul veterinar i-au permis escroacei să stea acolo.

”Rămânem nemișcați eu, George, cele două asistente și un domn cu un cățel. După câteva secunde, hohot de râs. Care durează câteva minute, fără exagerare.

Apoi, furia. Furia că am fost atât de proastă să fiu înșelată, furia că nimeni n-a zis nimic, furia pe asistentele care au lăsat o șarlatană să se cuibărească acolo, furia pe societatea asta manipulabilă, furie pe noi care votăm aiurea, furie că s-au scumpit facturile, litru de motorină, furie pe tot și pe toate!”, a mai scris actrița.

Amintim că recent, Medeea Marinescu a mai povestit un episod la care a fost martoră într-un spital, fiind șocată de cele văzute acolo. 

ADVERTISEMENT
Tags: