Life

Ce a pățit Misha în vacanța din Maldive. De ce a apărut cu fața umflată

Ce i s-a întâmplat artistei Misha în vacanța din Maldive. Motivul pentru care fosta soție a lui Connect-R are chipul umflat.
27.10.2022 | 12:28
Ce a patit Misha in vacanta din Maldive De ce a aparut cu fata umflata
Ce i s-a întâmplat artistei Misha în Maldive. Motivul pentru care are chipul umflat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a pățit frumoasa șatenă în timpul sejurului din Maldive. De ce a apărut cu fața umflată pe rețelele de socializare. Vedeta a explicat abia acum care este motivul pentru care a încercat să se ascundă față de fani.

Ce i s-a întâmplat artistei Misha în Maldive. Motivul pentru care are chipul umflat

Misha a plecat într-o vacanță de vis într-un loc însorit, însă s-a confruntat cu o problemă care i-a dat mari dureri de cap. Artista a făcut o alergie sau o insolație puternică de la soare și s-a trezit cu fața umflată și roșie.

ADVERTISEMENT

O bună parte din concediu a vrut să ascundă acest lucru în spatele filtrelor din social media, după ce a fost „desfigurată”. Vedeta susține că nu este deloc de râs din acest punct de vedere, mai ales că o vreme nu s-a recunoscut în oglindă.

 „Postare nouă despre cum poți rămâne desfigurată de la o insolație. Nu e de râs sincer, dar câteva zile am arătat horror. 

ADVERTISEMENT

În poza asta am încercat toate filtrele posibile ca să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație/ alergie la soare.

M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive. Așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta, ăsta e motivul”, a scris Misha pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Misha, siluetă de invidiat. Cum reușește artista

Misha este într-o formă fizică foarte bună, după ce a apelat la o alimentație sănătoasă și corectă. Cântăreața are o siluetă de invidiat datorită antrenamentelor pe care le face de mai multe ori pe săptămână.

Corpul vedetei a început să capete o formă frumoasă, după cum se poate observa din imaginile pe care le distribuie în mediul virtual. Frumoasa șatenă arată extraordinar în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Nu are niciun secret pentru felul în care arată, chiar dacă spune că are și perioade în care mai pune câte un kilogram, două. Misha le dă jos foarte rapid fără să țină diete stricte sau să facă ceva ieșit din comun.

ADVERTISEMENT